Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jeg og guttungen på 7år besøkte”
Anmeldelse av Signalen sjøbad

Signalen sjøbad
Vurdert som nr. 2 av 8 Restauranter i Nesoddtangen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. september 2020 via mobile enheter

Jeg og guttungen på 7år besøkte uteserveringen forrige helg. Det tok 18min før en servitør kom til bordet vårt. Vi bestilte en pizza med italiensk pølse (salcicia) sopp og hvit saus. Alt for mye saus og sausen var ikke god. En kvinnelig servitør, som ikke hadde dagen, forverret opplevelsen. Da jeg betalte så sa jeg at pizzaen ikke falt i smak. Hun sa da at vi kunne sagt fra så kunne vi fått en annen pizza. Vi hadde ikke tid eller lyst til det. Like fullt slår hun inn full pris på pizza og tilbyr også at vi kan få betale tips. Hun så at pizzaen lå nærmest urørt. Skuffende. Gjør noe med kundeservicen.

Dato for besøk: september 2020
6  Takk, torbj_rn_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (62)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2327 av 62 anmeldelser

Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

Særs god fireretters. Forseggjort og nydelige smaker. Spennende og godt forklart av kelnerne. Fantastisk beliggenhet med sjøutsikt og kveldssol. Anbefales!!!

Dato for besøk: september 2020
5  Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Min datter og jeg skulle endelig prøve Signalen restaurant en lørdag for lunsj.
Vi ventet litt på hovmesteren for å få anvist et bord. På nettet sto det at det ikke var bordreservering ute og på taket, og da vi ankom så vi mange bord ledige både ute og inne.
Vi spurte etter et bord for to, og fikk kontant «nei». Vi trodde først han tullet, men han sa igjen «nei». Ingen forklaring eller noe tegn til kundeservice å spore i hverken ord eller handling.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 520helenea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og fantastisk utsikt på taket, dessverre laber service. Vi har måttet purre og purre hver gang vi skulle bestille, det ser ut som strukturen ikke er helt på topp.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, brumstern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat; fire retters meny. Hyggelig og effektiv betjening og utsikt . Hit kommer vi gjerne igjen

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, groa370
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Signalen sjøbad, så også på

Nesoddtangen, Nesodden
Nesoddtangen, Nesodden
 

Har du vært i Signalen sjøbad? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din