“Dårlig pizza og lang ventetid”
Anmeldelse av Signalen sjøbad - STENGT

Signalen sjøbad
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Ventet over en time på pizza. Etter vi sa ifra kom pizzaene endelig, lett brent etter tydelig hastverk. Ikke var de spesielt gode heller, mistenker at den ene var dårlig. Service og personalet var flinke, men småstressa.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Steinar S

Anmeldt 1. juli 2022 via mobile enheter

Utsikten fra takterrassen er nydelig, vinen er god men friskt priset og pizzaen helt ok. Men servicen er elendig. De hadde bl.a. gått tom for vinkjølere - og isbiter hadde de heller ikke! De ansatte var superstressa og jeg måtte selv gå å hente bestikk. Mye mer kunne vært sagt om servicen her, men hold deg unna hvis du ser frem til et vennlig smil, effektiv servering og ansatte som gjør sitt ytterste for at du skal få et hyggelig opphold!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Trek58054518015
Anmeldt 2. mai 2022

Elendig service, vi ble heller møtt med en geskjeftig og arrogant servitrise som klare å fornærme hele selskapet med at hun gjør oss en tjeneste med å servere oss. VI lever i 2022, elendig utvalg av vegetarmat, og generelt en lite kreativ meny som har nærmest vært likt siden åpning. Lokalmat?? Neppe.

Servicen var så dårlig at vi valgte å gå, det er tatt opp med restaurant men igjen de legger frem til at det er vår feil når vi både forsøker å kommunisere med hovmester under booking, og vi skriver kommentar om at vi har med en veggis, I mailen får jeg beskjed om at vi måtte forhåndsbestille meny, hvordan skal vi klare å gjette oss frem til det?

Problemer med hørselen? Styr unna, akustikken er så dårlig inne at man blir bare sliten og klarer såvidt å holde en samtale. En høreselshemmed person har ikke sjanse til å høre noe som helst.
Kunnskapsnivå på service? Null, ved tidligere besøk fikk vi servert en korket flaske som servitør sverget var i orden. Vi måtte krangle med vedkommende, og til slutt be den med ansvar om å komme. Der vi blir enige om at det er kork - konklusjon krangel i 30 minutter med betjeningen.

Vi forsøkte å gi dere en sjanse til, men utrolig nok klare Signalen å levere dårligere enn tidligere.

Dagen etter besøket fortale vi flere venner om det vi opplevde på Signalen, og de hadde samme erfaring. Den ene la til " Dyr og dårlig pizza", en annen legger til "kunnskap om vin er pinlig, vinkartet er ok men servitørene har ikke kompetanse til å servere det"

I utangspunktet hadde vi planer om å ta full 6 retters, det er snakk om 795 kr i tillegg til vinpakke.

Det ble så ille med servitrisen at min vi måtte gå, hun gikk langt over streken, ikke klarer restaurant å beklage seg. Skuffelse.

Dato for besøk: juli 2021
5  Takk, simonmiller1999
Anmeldt 31. januar 2022

Det tok en halvtime å vente på å få servert, selv om vi bare skulle ha noe å drikke. Flere ansatte i lokalet, og ikke spesielt mange folk, men vi ble oversett, helt til vi til slutt fikk oppmerksomhet. Da kom det gal drikke.

Noe annet merkelig: Man skal jo stå og vente for å bli tilvist bord. Det gjorde vi, men i mellomtiden kom det folk og satte seg, gikk forbi oss i køen. Men det ble ikke gjort noe med. Vi satt altså og ventet i ca. en halvtime da vi etter fem minutter hadde fått tilvist bord.

Det er noe galt her, som også andre her sier, man skulle tro personalmangel, men det virket jo ikke slik. De sparer kanskje penger gjennom å utnytte den kvinnelige servitøren, som sikkert ikke hadde det lett der hun sprang fram og tilbake. Hun var grei, selv om hun ga oss gal drikke. Det ble ordnet opp i fort imidlertid.

Dato for besøk: januar 2022
3  Takk, Jan T
Anmeldt 22. januar 2022 via mobile enheter

Jeg har vært på Signalen flere ganger og spist både pizza med øl og flere retter med deilig vin. Alltid nydelig mat med perfekt drikke til. God stemning og service og ikke minst fantastiske omgivelser. Kan absolutt anbefale Signalen til både formelle og uformelle treff.

Dato for besøk: oktober 2021
2  Takk, Aasnin

Reisende som så på Signalen sjøbad, så også på

Nesoddtangen, Nesodden
Nesoddtangen, Nesodden