Elendig service, vi ble heller møtt med en geskjeftig og arrogant servitrise som klare å fornærme hele selskapet med at hun gjør oss en tjeneste med å servere oss. VI lever i 2022, elendig utvalg av vegetarmat, og generelt en lite kreativ meny som har nærmest vært likt siden åpning. Lokalmat?? Neppe.
Servicen var så dårlig at vi valgte å gå, det er tatt opp med restaurant men igjen de legger frem til at det er vår feil når vi både forsøker å kommunisere med hovmester under booking, og vi skriver kommentar om at vi har med en veggis, I mailen får jeg beskjed om at vi måtte forhåndsbestille meny, hvordan skal vi klare å gjette oss frem til det?
Problemer med hørselen? Styr unna, akustikken er så dårlig inne at man blir bare sliten og klarer såvidt å holde en samtale. En høreselshemmed person har ikke sjanse til å høre noe som helst.
Kunnskapsnivå på service? Null, ved tidligere besøk fikk vi servert en korket flaske som servitør sverget var i orden. Vi måtte krangle med vedkommende, og til slutt be den med ansvar om å komme. Der vi blir enige om at det er kork - konklusjon krangel i 30 minutter med betjeningen.
Vi forsøkte å gi dere en sjanse til, men utrolig nok klare Signalen å levere dårligere enn tidligere.
Dagen etter besøket fortale vi flere venner om det vi opplevde på Signalen, og de hadde samme erfaring. Den ene la til " Dyr og dårlig pizza", en annen legger til "kunnskap om vin er pinlig, vinkartet er ok men servitørene har ikke kompetanse til å servere det"
I utangspunktet hadde vi planer om å ta full 6 retters, det er snakk om 795 kr i tillegg til vinpakke.
Det ble så ille med servitrisen at min vi måtte gå, hun gikk langt over streken, ikke klarer restaurant å beklage seg. Skuffelse.