Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Gøy og lærerikt

Bursdagspresang fra jobben - Fikk fly 737 fra Bodø til Trondheim. Super instruktør som forklarte... les mer

Anmeldt 6. mars 2020
Terje H
via mobile enheter
Skremmende reelt

Det var utrolig spennende og krevende å fly i denne 737-800 simulatoren. Den står ikke fritt på... les mer

Anmeldt 26. november 2017
pille2
,
München, Tyskland
Les alle 9 anmeldelsene
  
Anmeldelser (9)
Filtrer anmeldelser
9 resultater
Vurdering fra reisende
5
2
0
0
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
5
2
0
0
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 9 anmeldelser
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Bursdagspresang fra jobben - Fikk fly 737 fra Bodø til Trondheim. Super instruktør som forklarte alt av knotter og brytere. Mye informasjon på kort tid. Ikke bare var det gøy å fly, men man lærte også mye av hva som skjer foran i cockpiten og hvordan det påvirker kabinen. Kanskje ikke den råeste simulator turen, men virker veldig reelt og man lærer mye.

Dato for opplevelse: mars 2020
Takk, Terje H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Vi var en gruppe som lærte teamwork og fikk en flott opplevelse i simulator B 737. Utrulig naturlig flyopplevelser med en utfordrende copilot som tok en hjelpende hand og lagde noen problemer ved innflytning

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, LeifArneH_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2017

Det var utrolig spennende og krevende å fly i denne 737-800 simulatoren. Den står ikke fritt på bevegelige armer slik som en jeg var i på Sola, men det var utrolig hvor reelt det likevel ble. Hyggelige folk og flott instruktør. Han kunne tatt seg litt bedre tid på å forklare-litt for mye ble tatt for gitt. Dette kommenterte han på selv. Men jeg fikk nesten lys til å prøve igjen. Topp opplevelse -anbefales!

Dato for opplevelse: november 2017
2  Takk, pille2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2019
Google-oversetting

Dato for opplevelse: desember 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for opplevelse: september 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser