Fantastisk opplevelse, god trim både opp og ned. Med en god stopp på toppen og i hulene må man... les mer
Dette er en obligatorisk opplevelse på Romsdalskysten. Ok parkeringsmuligheter. Turen opp er... les mer
Hadde en fantastisk tur til grottene. Spesielt den tredje grotten var kul å oppleve. Vel verdt turen! :)
Flott opplevelse med vannet som kom fossende ned gjennom hullet i taket. Dette er noe som bare må oppleves
Gåturen opp er lang og ikke spesielt tilrettelagt. Beregn god tid. Men, straks du er der, så er det en flott fjellhule å se på.
Litt tøffere en forventet, men vel investert.
Flott tur med en fantastisk belønning når du kommer fram. Barna koser seg, og de voksne er fornøyd med seg selv. Dette i tillegg til en flott naturopplevelse , anbefales!
Flotte grotter og huler som er spennende og lærerike å utforske for barna. Passer best å besøke dette stedet på sommeren. Jeg har gått der noen ganger før, men greide å rote oss litt vekk på snøføre helt i starten. Det så også ut som vi var blandt de første som hadde vært opp i år siden det ikke var et spor å se fram til hovedgrotta.
Beregn omtrent 90 minutter gange i variert terreng hvor siste del er tildels ulendt.
De fleste klarer dette greit, men sørg for egnet fottøy og at håndveska blir igjen i bilen.
Når du først er fremme ved målet får du en ganske unik opplevelse med fossefall inne i fjellet og spenning for alle uansett alder.
Husk å ta med en god lykt da dette er påkrevet i minst en av grottene. LED på mobil duger, men det kan hende du vil bruke dette batteriet på noe annet.
Ta med familien på en unik naturopplevelse i storslagen natur!