Fantastisk opplevelse, god trim både opp og ned. Med en god stopp på toppen og i hulene må man regne med å bruke ca. fire timer. Lurt å kle seg godt og ha gode sko som er vanntette. Ha med litt mat og drikke.
Dette er en obligatorisk opplevelse på Romsdalskysten. Ok parkeringsmuligheter. Turen opp er kjedelig, men hulene er fantastiske! Ta med hodelykter. Og kamera. Tenåringene var ekstatiske under besøket og i ettertid.
Det går bratt oppover og for oss som har en helt grei form ble det litt pauser. Men det ble en nydelig tur. Fossefallet følger deg nesten hele veien og det er små stier ned der hvor du kan slappe av før du går videre opp. Nydelige utkikkspunkt finner en på veien også.
Det var tungt å gå opp men verd det. For en spennende attraksjon. Helt fantastisk, anbefales på det varmeste. Men husk hodelykt og vær forsiktig. Og hvis du følger Google maps så kommer du feil men der er et skilt med hvor du skal kjøre for å komme rett. Min veibeskrivelse fra Molde sentrum ville vært, kjør mot Atlanterhavsveien. 15min før ser du skiltet til Trollkirka parkering.
Hadde en fantastisk tur til grottene. Spesielt den tredje grotten var kul å oppleve. Vel verdt turen! :)
Flott opplevelse med vannet som kom fossende ned gjennom hullet i taket. Dette er noe som bare må oppleves
Gåturen opp er lang og ikke spesielt tilrettelagt. Beregn god tid. Men, straks du er der, så er det en flott fjellhule å se på.