Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overgikk alle forventninger”
Anmeldelse av Ansnes Brygger Event AS

Ansnes Brygger Event AS
Bestill bord
2
fre. 24.9.
20:00
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Ansnes
Prisklasse: USD 16 - USD 41
Kjøkken: Europeisk, Norsk
Beskrivelse: Ansnes Brygger ble åpnet i juni 2014, i lokalene som tidligere var kjent som “rorbua" på Ansnes. Vi har fokus på matkultur og opplevelser. Hos oss kan du komme om du bare ønsker å spise en deilig middag i kroa og drikke litt i baren eller om du ønsker å ta med vennegjengen, firmaet eller kjæresten på en fantastisk naturopplevelse til havs i Rib eller daycruser blandt øyene her ute. Vi kan også organisere teambuildingsaktiviteter både til vanns og på land. Etter aktivitetene kan vi by på utendørs SPA hvor dere kan nyte den nydelige utsikten utover sjøen mot Fjellværøya. Er dere interessert i øl og bryggerikunst, vil vi kunne holde et ølsmakingskurs for dere. Her vil dere få en innføring i ølbrygging samt smaksprøver på flere av våre egenproduserte øl. Om kvelden kan dere velge mellom våre selskapsmenyer og så topper vi gjerne med litt livemusikk før dere sover i en deilig seng i en av våre lyse og koselige leiligheter.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Ansnes Brygger ble åpnet i juni 2014, i lokalene som tidligere var kjent som “rorbua" på Ansnes. Vi har fokus på matkultur og opplevelser. Hos oss kan du komme om du bare ønsker å spise en deilig middag i kroa og drikke litt i baren eller om du ønsker å ta med vennegjengen, firmaet eller kjæresten på en fantastisk naturopplevelse til havs i Rib eller daycruser blandt øyene her ute. Vi kan også organisere teambuildingsaktiviteter både til vanns og på land. Etter aktivitetene kan vi by på utendørs SPA hvor dere kan nyte den nydelige utsikten utover sjøen mot Fjellværøya. Er dere interessert i øl og bryggerikunst, vil vi kunne holde et ølsmakingskurs for dere. Her vil dere få en innføring i ølbrygging samt smaksprøver på flere av våre egenproduserte øl. Om kvelden kan dere velge mellom våre selskapsmenyer og så topper vi gjerne med litt livemusikk før dere sover i en deilig seng i en av våre lyse og koselige leiligheter.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Tilbrakte 3 dager på Hitra, bodde på bryggen og spiste middag 2 kvelder på Ansnes. Først kvelden bestilte vi sjømatkassen- og det var rett og slett en fantastisk kulinarisk opplevelse som vi sent glemmer. Alt smakte fortreffelig. Andre kveld valgte vi dagens 3-retters - forrett hjort tartar, deretter piggvar med utrolig tilbehør og tilslutt 4 lokale oster- alt med lett pinot noir som sto til hele måltidet, anbefalt av en meget kunnskapsrik servitør. Både råvarer, retter og servitørenes kunnskap og entusiasme bidro et en stor opplevelse- oppholdet overgikk våre forventninger og vi kommer heit sikkert tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, astrids46
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (41)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 41 anmeldelser

Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Flott sted, fantastisk god mat og trivelig betjening , anbefales på det sterkeste. Første gang vi har vært der, men det blir ikke den siste.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, joarg2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Store forventninger, skuffende opplevelse!
Ingen velkomsthilsen, ingen meny (denne er på tavla inne), delvis bordservering mao litt i fastfood stil. Reker med 3 loffskiver og en skål majones til 220 var også sånn passe. Stort forbedringspotensiale

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, arvesan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Sjømatkasse, fish & chips og reker. Fantastisk kvalitet og god service. Anbefales. Gode råvarer som var perfekt tilberedt.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, torgeirn674
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2019

Vi delte en porsjon sjømatkasse. Fantastisk smak. Ferske varer. Hyggelig betjening. En super opplevelse i rustikke omgivelser. Kommer snart igjen.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, vims2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ansnes Brygger Event AS, så også på

 

Har du vært i Ansnes Brygger Event AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din