Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Båtferie ”

Nevlunghavn Bakeri og Conditori
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Nevlunghavn
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Er man i Nevlunghavn bare MÅ man innom her.
Nydelige bakevarer, og god kaffe er en selvfølge.

Her nytes

Dato for besøk: august 2020
Takk, Olena1965
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (37)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 37 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2020

Har de nydeligste bakevarer, alltid ferskt. Rekesmørbrødene må ha flest reker i hele Norge. Det sier litt at slagordet er «kom som en gjest, reis som en venn»

Dato for besøk: august 2020
Takk, Morahorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2020 via mobile enheter

Vi reiste til Bakern i Havna for å spise marsipan og Napoleonskake
Hadde hørt mye om dette, men må si jeg ikke ble så imponert.
Napoleonskaken var helt ok, men ikke noe mere
Marsipankaken var en kjedelig opplevelse

Dato for besøk: februar 2020
Takk, MOWOG1965
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2019

I seg selv verdt en tur til Nevlunghavn, Kan med fordel kombineres med en tur langs Mølen, eller som utgangspunkt får å gå en del av kyststien

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kåre Johnny P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2019 via mobile enheter

Spiste lunsj og toppet det hele med fristelser fra konditoriet. Fantastisk bra. Drar helt sikkert tilbake. Bakervarene var av topp klasse.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, 335_yvindh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Nevlunghavn Bakeri og Conditori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din