Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God hjemmelaget middag”
Anmeldelse av Rustad Kafe

Rustad Kafe
Vurdert som nr. 2 av 3 Restauranter i Sokna
Prisklasse: USD 4 - USD 29
Beskrivelse: Rustad kafe ble etablert i 1947, og har vært i kontinuerlig drift siden. familien Rustad eier og driver stedet som er etablert på Sokna, langs riksveg 7 midt mellom Oslo og Gol. Vi serverer tradisjonell Norsk mat. Vi lager våre egne medisterkaker, Kjøttkaker, Karbonader, Snitzel, gjerne sammen med nyrørt tyttebær og kålstuing! Vi har også lunchretter, omeletter, smørbrød, baguetter, rundstykker, Vafler, hamburgere og A.la carte retter og mye mer!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Rustad kafe ble etablert i 1947, og har vært i kontinuerlig drift siden. familien Rustad eier og driver stedet som er etablert på Sokna, langs riksveg 7 midt mellom Oslo og Gol. Vi serverer tradisjonell Norsk mat. Vi lager våre egne medisterkaker, Kjøttkaker, Karbonader, Snitzel, gjerne sammen med nyrørt tyttebær og kålstuing! Vi har også lunchretter, omeletter, smørbrød, baguetter, rundstykker, Vafler, hamburgere og A.la carte retter og mye mer!
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

God hjemmelaget middag for hele familien. Vi spiste fritert fjellørret og fish&chips. Godt og sunt. Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 361izabelak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Rustadkafe, Eier på Rustad Kafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Veldig hyggelig tilbakemelding!
En liten ting for øvrig, vi steker ørreten i stekepanne, med smør!
Fortsatt god sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (54)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 54 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Var innom kafeen på vei til Hemsedal, en baguette på meg og burgere på de andre. Smakte som andre baguetter. God service og hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, LarsEdvin71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2019 via mobile enheter

Etter 3 middagsbesøk kan jeg ikke gjøre annet enn å gi toppscore. En kafé med gode kokker som tilbereder gode råvarer. Jeg har tidligere forsøkt både hjortegryte og lapskaus, med svært godt resultat. Var allikevel litt skeptisk når jeg nå bestilte stekt fjellørret. Ville en kafé klare å tilberede god fjellørret? Skepsisen var totalt unødvendig. Særdeles god fisk, sammen med kokte poteter, en veldig god agurksalat og en overraskende smaksrik rømmedressing. Til å være en kafé, soleklar 6'er. Det blir absolutt flere besøk her, på vei til og fra fjellet.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, sjurks71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2019 via mobile enheter

Vi ankom rundt middagstider og var skrubbsultne. Vi kjøpte hamburger, kjøttkaker og biffsnadder.
Hamburger og kjøttkaker var godt. Biffsnadder kunne hatt litt mere kjøtt og litt mindre paprika, men smakte godt.
Tok ikke så langt tid til maten kom.
Fikk store is porsjoner

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, 591merethes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. april 2019 via mobile enheter

Typisk veikro, hvor maten er ferdiglagd, men likevel, mine kjøttkaker smakte godt.
Hamburgertallerken til barna, 70gram burde vært klassifisert som barneporsjoner.
Derfor blir det litt minus fra meg, rett og slett fordi dette var i overkant dyrt, for lite mat.
Men hyggelig sted.

Dato for besøk: april 2019
Takk, eNron09
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Rustadkafe, Daglig leder på Rustad Kafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. april 2019

Hei, og takk for tilbakemelding!

Ja, noe av maten vi serverer er "ferdiglagd" dette betyr ikke at det ikke er hjemmelagd, da vi steker alt av kjøttkaker, medisterkaker, karbonader og elgkarbonader selv! Det er dessverre slik at mange av kundene ikke har "tid" til å vente, og må ha maten i "handa" der og da, og da er det dessverre ikke mange andre muligheter! De andre rettene vi har er det imidlertid litt ventetid på, nettopp fordi det blir lager imens gjestene venter! Når det gjelder Hamburgeren 70 g så er det ganske riktig en "liten" burger, "barneburger".

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Rustad Kafe, så også på

 

Har du vært i Rustad Kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din