Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mye folk!”
Anmeldelse av Rustad Kafe

Rustad Kafe
Vurdert som nr. 2 av 3 Restauranter i Sokna
Prisklasse: USD 4 - USD 30
Beskrivelse: Rustad kafe ble etablert i 1947, og har vært i kontinuerlig drift siden. familien Rustad eier og driver stedet som er etablert på Sokna, langs riksveg 7 midt mellom Oslo og Gol. Vi serverer tradisjonell Norsk mat. Vi lager våre egne medisterkaker, Kjøttkaker, Karbonader, Snitzel, gjerne sammen med nyrørt tyttebær og kålstuing! Vi har også lunchretter, omeletter, smørbrød, baguetter, rundstykker, Vafler, hamburgere og A.la carte retter og mye mer!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Rustad kafe ble etablert i 1947, og har vært i kontinuerlig drift siden. familien Rustad eier og driver stedet som er etablert på Sokna, langs riksveg 7 midt mellom Oslo og Gol. Vi serverer tradisjonell Norsk mat. Vi lager våre egne medisterkaker, Kjøttkaker, Karbonader, Snitzel, gjerne sammen med nyrørt tyttebær og kålstuing! Vi har også lunchretter, omeletter, smørbrød, baguetter, rundstykker, Vafler, hamburgere og A.la carte retter og mye mer!
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Det ble elgkarbonader på vei hjem fra fjellet.
Herlig smak, deilig rørt tyttebær, og myyyye kålstuing.
Til tider veldig trangt i køen mot kasse, matbestilling. Her må noen ta tak og be folk holde avstand!!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, safetyguide1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (54)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 54 anmeldelser

Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Dette er en veikro må få stjerner etter det. Jeg har kjørt forbi Sokna i veldig mange år uten å stoppe. Etter Aftenpostens anmeldes stoppet vi for en middag på vei til fjells. Ypperlig middag , fisk, til en grei pris, ca 200 kr inkludert kaffe . Hyggelig betjening, rent og korona vennlig. Anbefales!

Dato for besøk: september 2020
Takk, H2O40
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2020

Etter en strålende anmeldelse i Aftenposten fant vi ut at vi skulle kombinere en utflukt med et besøk på dette stedet. Og dette må jo vurderes ut fra at dette er en veikro, og innenfor dette segmentet utvilsomt blant det beste. Men vi må være ærlig å si at opplevelsen var gjennomsnittlig, ikke dårlig men helelr ikke svært bra. Vil uansett anbefale stedet når man kjører den veien.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, torel708
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Stoppested for trailere bekrefter at dette er et bra sted for veifarende. Pene, rene lokaler. Lekre påsmurte smørbrød med forskjellig pålegg.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Kjeros
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

God hjemmelaget mat, rause porsjoner, friske grønnsaker og hyggelig betjening. Barnevennlig sted med sjel! Har stoppet der mange ganger, kommer til å stoppe igjen på vei til Geilo. Håper virkelig Rustad cafe bevarer sin egenart og kvalitet framover, og ikke blir like strømlinjeformet som så mange andre steder blir.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Roedkaal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Rustad Kafe, så også på

 

Har du vært i Rustad Kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din