Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk standard!”
Anmeldelse av Åkrafjordtunet AS

Åkrafjordtunet AS
Vurdert som nr. 2 av 4 Restauranter i Etne
Prisklasse: USD 4 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. november 2018

Her har de virkelig gjort noe med standarden! Koselig butikk med godt utvalg på siden av tunet, og selve resturanten har gode tilbud med frukost en dag i uken med et innslag. Sist jeg var innom var innslaget trekkspill. Utvalget var godt, med vafler og pålegg. Standarden har virkelig tatt seg opp når den nye lederen kom igang! Lokalet er finere og forbedret. Ikke altfor nymotens, ikke altfor gammeldags. Stilløst lokale, med god mat og fine folk. De har et bredt utvalg og noen varer du ikke får mange andre steder. Ikke mindst nydelig utsikt! Et sted man må besøke i sin levetid.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Mariavx
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (30)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 30 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Vi var på en søndagstur til Hardanger og stoppet på Åkrafjordstunet for en middag. Vi hadde egentlig tenkt å stoppe på Utne hotell, men de serverte ikke middag før etter kl 17, og det ble for lenge å vente. Vi dro deretter inn til Odda, men her var det ikke mye å velge mellom. I følger Tripadvisor var det beste valget fastfood og grill. Odda grillen var vi innom uken før, og det er ikke stedet å ta en søndagsmiddag på. Heller ikke den som var første valget, Glacier Restaurant Odda var noe sted (den er etter mitt syn en fastfood sted). Å kjøre til Ullensvang hotell ble for lang og en omveg. Vi kjørte dermed vide på vår ferd og kom til Åkrafjordtunet. Her viste vi at de serverte middag hele dagen (gjennomgangstrafikk vest/øst og mange fjellfolk. Her er også parkering (HC), og lett tilgjelighet til cafeen. I tillegg har de matbutikk/ Lundals spekemat. I disken kunne jeg se laks, grillben og kjøttkaker. Vi bestilte oss kjøttkaker. Dette er en typisk gammeldags kafé. Store porsjoner og liten estetikk i prestasjonen. Det var noen Poteter, erter og en stor del ertestuing. Masse brun saus og 3 kjøttkaker (på bildet er det 4, men den 4’de er fra min mors porsjon. Det ble for mye!). Det var også en liten skje med tyttebær. Potetene var litt for lite kokt. De små blomkålbitene like eins. Noen små gulerot biter var OK. Likeeins kjøttkakene. Det er alltid mye folk. Vi be talte NOK 507,- for tre retter med kjøttkaker (169,- pr. stk). Det er midt på treet. Hyggelig personalet. Service innstilt og imøtekommende.

Dato for besøk: august 2018
Takk, AndersZorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018

Ta turen dit, kaffe, kake, lunsj, smørbrød eller middag. De har det. Utenom er der butikk med bredt utvalg av lokale varer av alle sorter. Kan anbefales.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Hans008
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Hamburger og chips til 169 kr, en særdeles skuffende opplevelse! Burgeren var av typen ferdigfabrikat, det var chipsen også. Sannsynligvis handlet inn på et supermarked! Tilbehør: bacon og ett salatblad! En skam å servere slikt til den prisen!
Noe positivt? Ble mett og kaffe inkludert.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Mvea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2018 via mobile enheter

Sier bare en ting, aldri mer. Kjøpte stekte kommer m/pølser og bacon. Eneste som var varmt var kålrabistappa, men den var heller ikke god. Pizzaen var så full av ost at det ikke smakte godt.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, kirsinnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Åkrafjordtunet AS, så også på

Har du vært i Åkrafjordtunet AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din