Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra beliggenhet”
Anmeldelse av Bolleland kro

Bolleland kro
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Espa
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. august 2020

Bra beliggenhet, men maten var ikke så bra. Burger var fettete og blaut. Rødspette smakte at den hadde vært frossen lenge. Prisene er altfor stive sett opp mot kvaliteten på maten. Bra med god isbar.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, FrodesMatMening
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 11 anmeldelser

Anmeldt 29. juni 2020

Mannen min kjøpte tradisjonsretten Flesk og duppe. Fikk servert tre små biter flesk, to små poteter, kålstuing og litt salat. For det første var porsjonen latterlig liten. Måtte innom bensinstasjonen for å kjøpe boller etterpå for å bli mett. Og hva har kålstuing og salat med Flesk og duppe og gjøre? Flesket skal serveres med kålrotstappe eller ertestuing. Det bør være minst fem biter flesk og tre poteter. Selv kjøpte jeg rødspette da det var det eneste alternativet de hadde av fisk. Jeg er fult klar over at dette ikke er en kulinarisk høydare. Men tristere veikromat har jeg sjeldent smakt. Overfritert i frityrolje som burde vært skiftet for noen dager siden. Nei, neste gang holder vi oss til bollene på stasjonen.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Reidun L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. april 2020

Det har med årene blitt en avhengig vane å stoppe her for en stor pose supergode boller, samt drikke. Dette populære stedet er et must, og lager veldig gode boller å kose seg med på lengre bilturer, gjerne med stedets velsmakende aromakaffe. Anbefales. d:o)

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2020 via mobile enheter

Etter en ekstremt fuktig og hard kveld på byen i Oslo igår, måtte jeg oppsøke dette stedet. Dette etter anbefaling fra en gift dame jeg møtte ved halv fire draget inatt. Forventningene var skyhøye. Forøvrig hadde jeg også rukket et par øl på veien i bilen opp. Svetten piplet og fylleangsten herjet når jeg bestilte stekt flesk. Etter en bit, måtte alt opp. Smaken var harsk og bokstavelig takt hårete. Kleinere enn noen gang løp jeg tilbake i bilen å ga full gass nordover. Anbefales dessverre ikke!

Dato for besøk: januar 2020
6  Takk, einarshelmers
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2019 via mobile enheter

Sulten og på vei til fjellet. Sjekket TripAdvisor, som så mange ganger før. Mannen min spiste karbonade med løk og speilegg. Jeg spiste omelett med ost og skinke. Jeg ba om ikke godt stekt, liker den litt «bløt». Helt perfekt! Begge rettene. Veldig hyggelig og imøtekommende personalet. Dette kan jeg absolutt anbefale!

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, Lizzy264
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Bolleland kro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din