Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig vennekveld.”
Anmeldelse av Joakari mat-prat-bar

Joakari mat-prat-bar
Vurdert som nr. 2 av 2 Restauranter i Ølen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. november 2018

Dro hit med en gjeng venner, og satt oss til rette for en runde pizzabuffet. Det var et tøft lokale, da jeg ikke hadde sett det før.
Obs: Det er vissnok lagt ned etter sist jeg var der og heter Ølen pizzeria nå.

Dato for besøk: desember 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Mariavx
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 7 anmeldelser

Anmeldt 31. oktober 2018

Ringer i forkant for å spørre om de har glutenfri pizza og de bekrefter dette.
De påstår også ved bestilling at de har glutenfri pizza. Ble mistenksom når den kom, en venninne smakte for meg og kunne ikke kjenne forskjell fra de andre. De påsto fortsatt at den var glutenfri, men når jeg spurte hvordan mel de hadde brukt svarte de at de ikke hadde noe annet mel og bekreftet å ha brukt hvetemel..

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Wild D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2017 via mobile enheter

Vi har spist her flere ganger. Maten er god kanskje litt dyrt når man er en hel familie men ungene synes det er stor stas at de har litt leker til dem

Dato for besøk: september 2017
Takk, CamillaF989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2016 via mobile enheter

Var innom med familien for å spise pizza på vei hjem fra hyttetur på Bjoa. Pizzaen var god, lokalet var tøft og betjeningen hyggelig. Verdt et besøk om du leter etter mat i Ølen.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, 599helgeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2016

Lokalt serveringssted med bra utvalg av pizza og middagsretter. Har prøvd mange av pizzaene, som stort sett har falt i smak. Den siste retten jeg har prøvd var "nachos", som var kjempebra!

Dato for besøk: mai 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, olen61
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Joakari mat-prat-bar, så også på

Har du vært i Joakari mat-prat-bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din