Lang fra alle kjenner til historien til Hummerparken. Dette er et artig sted å få lære litt om dette.
En kjekk tur på en flåte, gav oss en tur inn i parken for å se på hummer og mange av fiskeartene som bor der.
Veldig hyggelig vertskap.
Artige og rimelige suvenirer til salgs.
Utrulig kul opplevelse. I hummerparken blir du tatt med på ein flåte-tur inne i parken. Her kan du sjå både pigghå og Norges eldste hummar på 5.2kg. Vel verdt eit besøk!
Det var virkelig en stor opplevelse for små og store å være på dette stedet. Veldig gøy å bli dratt over vannet for å se etter hummer. Spennende historie knyttet til stedet gjør at det kan anbefales.
Her hadde vi en flott tur og mye spennende å se:) vi ble dratt ut langs parken og fikk en god opplevelse.
Vi dro til Hummerparken med forventninger om å lære noe nytt og spennende, men ble skuffet.
Stedet fløyt med rot, og var halvgjort på alle mulige måter. Prisen på den guidede turen var høy, i hvertfall sett i lys av at det du fikk var en 60 m lang tur på en flåte med en sur guide som ikke sa et ord.
Trist at er sted med sånt potensiale frontes av feil personer. Dette kunne vært bra, men er det ikke. Anbefales dessverre ikke.