Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Interessant for liten og stor

Lang fra alle kjenner til historien til Hummerparken. Dette er et artig sted å få lære litt om... les mer

Anmeldt 17. juli 2020
Jan F
,
Haugesund, Norge
via mobile enheter
Opplevelse utanom det vanlege

Utrulig kul opplevelse. I hummerparken blir du tatt med på ein flåte-tur inne i parken. Her kan du... les mer

Anmeldt 24. juni 2020
kamillah2020
Les alle 10 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (10)
Filtrer anmeldelser
10 resultater
Vurdering fra reisende
7
0
0
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
7
0
0
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 10 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Lang fra alle kjenner til historien til Hummerparken. Dette er et artig sted å få lære litt om dette.

En kjekk tur på en flåte, gav oss en tur inn i parken for å se på hummer og mange av fiskeartene som bor der.

Veldig hyggelig vertskap.

Artige og rimelige suvenirer til salgs.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Jan F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juni 2020

Utrulig kul opplevelse. I hummerparken blir du tatt med på ein flåte-tur inne i parken. Her kan du sjå både pigghå og Norges eldste hummar på 5.2kg. Vel verdt eit besøk!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, kamillah2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juni 2019 via mobile enheter

Det var virkelig en stor opplevelse for små og store å være på dette stedet. Veldig gøy å bli dratt over vannet for å se etter hummer. Spennende historie knyttet til stedet gjør at det kan anbefales.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, ingridf609
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2017 via mobile enheter

Her hadde vi en flott tur og mye spennende å se:) vi ble dratt ut langs parken og fikk en god opplevelse.

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, dagfinnv2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2017 via mobile enheter

Vi dro til Hummerparken med forventninger om å lære noe nytt og spennende, men ble skuffet.

Stedet fløyt med rot, og var halvgjort på alle mulige måter. Prisen på den guidede turen var høy, i hvertfall sett i lys av at det du fikk var en 60 m lang tur på en flåte med en sur guide som ikke sa et ord.

Trist at er sted med sånt potensiale frontes av feil personer. Dette kunne vært bra, men er det ikke. Anbefales dessverre ikke.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, guttormw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser