Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grinete kelner og trist mat”
Anmeldelse av Lokstallen Roykenvik

Lokstallen Roykenvik
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Brandbu
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Stedet har flott beliggenhet, men vi ble møtt av en relativt grinete kelner. Vi var totalt 14 personer inklusiv 6 barn. Det var overhodet ikke aktuelt å sette sammen bord….slikt gjorde man ikke på Lokstallen.
Menyen var tynn og når maten kom var den skuffende. Tørre svinenakke stykker i noen salatblader og på toppen var det strødd en halv pose peanøtter…verken spesielt godt eller spennende.
Barna fikk kyllingsalat dunket i dressing…Det falt ikke i smak.
Alt i alt en nokså trist opplevelse….

Dato for besøk: august 2021
Takk, 104stign
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (109)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 109 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Dro for å spise lunsj. Hadde vært der en gang før skal aldri dra dit igjen. Vi ble møtt med en servitør som snakket nedlatende til oss bare fordi vi ønsket å sette sammen to bord. Ikke noe beklagelse fra servitørene på deres holdning overfor gjestene. Skal ikke anbefale dette stedet til noen andre.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Dagny34
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021

Vi var 5 personer som ble tatt imot på en svært hyggelig måte, og vist bord ute da været var veldig fint. Fra menyen valgte vi alle "Glassert svinenakke", og det var det ingen som angret på. Et svært så nydelig måltid, mørt kjøtt og med masse gode smaker. Til dette stedet vil vi vende tilbake til, garantert.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, OJU_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021

Meget bra mat i spesiell restaurant. Vi bestilte glassert svinenakke - den var svært god. Rikelig porsjon. Rask servering. Hyggelig betjening. Ryddig og ordentlig så vel inne som ute. Kan anbefales.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Ole_J2101
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Meget bra mat! Vi spiste salater med div tilbehør og jeg hadde svinenakke. Den smakte nydelig. Hyggelig betjening og koselig lokale.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, olej_rgenr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Lokstallen Roykenvik, så også på

 

Har du vært i Lokstallen Roykenvik? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.