Fantastiske omgivelser i et maritimt miljø, gjestfri betjening og verdens beste mat.
Kort reise fra Bergen med bil eller båt, anbefalt båthavn i nærheten.
Flott ute paviljong med sjø utsikt,
Gode tur muligheter.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Kort reise fra Bergen med bil eller båt, anbefalt båthavn i nærheten.
Flott ute paviljong med sjø utsikt,
Gode tur muligheter.Mer
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding . Vi er veldig glad når våre gjester trives.
Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss.
Vennlig hilsen Asta Johannessen
Treretters middag, kamskjell, lammefilet og ostefat til dessert. Utsøkt mat og service med husets vin til etterfulgt etter hyggelig kveld i baren. Herlig frokost med egg og bacon og en rikholdig buffe. Anbefales på det varmeste.
Tusen takk for fin omtale. Hjertelig velkommen igjen til oss.
Med vennlig hilsen alle her på Bekkjarvik Gjestgiveri
Vi hadde familietreff for 16 voksne personer fra fredag ettermiddag til søndag formiddag. Alle fikk rom i det nyoppussede "Herskapshuset", der rommene har god standard, komfort og fin utsikt til havn og/eller en flott hage. Måltidene ble servert i hovedhuset bare et steinkast unna. Fornøyde deltakere anbefaler stedet på det varmeste og fremhever:
- fine overnattingsrom og lokaler forøvrig,
- nydelig mat,
- hyggelig betjening og god service,
- fungerer veldig fint for en gruppe,
- Bekkjarvik er et hyggelig sted med tilkomst både fra land og sjø,
- kjøpesenter, galleri, turmuligheter og flott gjestehavn like i nærheten.
Tusen takk for hyggelig tilbakemeldinger 🤗Veldig kjekt å ha dere som gjester.Hjertelig velkommen tilbake til Bekkjarvik ved ein seinare anledning.Med vennlig helsing alle på Bekkjarvik Gjestgiveri
Har høyrt mykje om gjestgiveriet og menyane til Ørjan og Arnt. Omsider tinga me overnatting med «kulinarisk aften». 5 retters meny med vekt på sjømat, og passande vinpakke. Verd kvar krone, terningkast 6 på alle rettane!
Kjem gjerne att!
Det skal og nevnast at me fekk ein makalaus sjøutsikt på romma!
Tusen takk for gode ord ,det varmer alle våre hjerter.Ønsker dere hjertelig velkommen igjen.
Med vennlig hilsen alle på Bekkjarvik Gjestgiveri
Rom på ulike steder, jeg så rett ut på alle som gikk fordi og de så inn...ikke helt topp men greit. Har bodd der før også. Stort sett så får en nydelige utrolig fine rom med en vakker utsikt.
Rommene er fine og rene.
Stedet er magisk.
Maten var kjempegod , gav beskjed om gluten, melk og nøtteallergi på forhånd. Likevel ingenting jeg kunne spise til frokost. Alt inneholdt enten melk, gluten eller nøtter. Men fikk mat etter en halvtimes tid etter å ha gitt beskjed om at dette ikke var godt nok.
Takker for tilbakemelding og vi jobber heile tiden med å bli bedre vedrørende allergier.
Beklager at det ikkje blei fulgt opp .
Håper du vil ta turen tilbake ein annen gang og at vi da har alt på plass.
Vennlig hilsen alle på Bekkjarvik Gjestgiveri.
Hyggelig og god service på dette historiske gjestgiveriet. Vi lå derimot i «tønnefabrikken». Historisk det også, om ikke samme atmosfære som i gjestgiveriets hovedbygg. Helt ok rom, med en felles terrasse.
Middagen var høydepunktet. Nydelig tilberedt, med spennende og og gode smakskombinasjoner. Anbefales!
Frokosten var også bra.
Stedet er koselig og flott, med havn og enkelte butikker.
Takker for din gode tilbakemelding på opphold hos oss.
Kjekt dere trivdes og likte maten.
Hjertelig velkommen tilbake.
Med vennlig hilsen alle ved Bekkjarvik Gjestgiveri