TrygAaS
Stavanger, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 17. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2018
Asta J, Daglig lederBekkjarvik Gjestgiveri hotel and Suites, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 18. nov. 2018
Tusen takk for fine ord.Gleder oss alle at de har hatt ein fin opplevelse.Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake. Mvh Asta med gjengen
20.5 km fra Bekkjarvik Gjestgiveri hotel and Suites
  • Tripadvisor
32.1 km fra Bekkjarvik Gjestgiveri hotel and Suites
Se flere hoteller i Bekkjarvik
Anmeldt 6. november 2018

Fantastiske omgivelser i et maritimt miljø, gjestfri betjening og verdens beste mat.
Kort reise fra Bergen med bil eller båt, anbefalt båthavn i nærheten.
Flott ute paviljong med sjø utsikt,
Gode tur muligheter.

Romtips: På kaien, flotte suiter, eller koselige rom på gjestgiveriet.
Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, knutn151
Asta J, Daglig leder på Bekkjarvik Gjestgiveri hotel and Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding . Vi er veldig glad når våre gjester trives.
Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss.
Vennlig hilsen Asta Johannessen

Anmeldt 13. oktober 2018

Treretters middag, kamskjell, lammefilet og ostefat til dessert. Utsøkt mat og service med husets vin til etterfulgt etter hyggelig kveld i baren. Herlig frokost med egg og bacon og en rikholdig buffe. Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, Ove K
Asta J, Daglig leder på Bekkjarvik Gjestgiveri hotel and Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Tusen takk for fin omtale. Hjertelig velkommen igjen til oss.
Med vennlig hilsen alle her på Bekkjarvik Gjestgiveri

Anmeldt 10. september 2018

Vi hadde familietreff for 16 voksne personer fra fredag ettermiddag til søndag formiddag. Alle fikk rom i det nyoppussede "Herskapshuset", der rommene har god standard, komfort og fin utsikt til havn og/eller en flott hage. Måltidene ble servert i hovedhuset bare et steinkast unna. Fornøyde deltakere anbefaler stedet på det varmeste og fremhever:
- fine overnattingsrom og lokaler forøvrig,
- nydelig mat,
- hyggelig betjening og god service,
- fungerer veldig fint for en gruppe,
- Bekkjarvik er et hyggelig sted med tilkomst både fra land og sjø,
- kjøpesenter, galleri, turmuligheter og flott gjestehavn like i nærheten.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, Bjarte H
Asta J, Daglig leder på Bekkjarvik Gjestgiveri hotel and Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemeldinger 🤗Veldig kjekt å ha dere som gjester.Hjertelig velkommen tilbake til Bekkjarvik ved ein seinare anledning.Med vennlig helsing alle på Bekkjarvik Gjestgiveri

Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Har høyrt mykje om gjestgiveriet og menyane til Ørjan og Arnt. Omsider tinga me overnatting med «kulinarisk aften». 5 retters meny med vekt på sjømat, og passande vinpakke. Verd kvar krone, terningkast 6 på alle rettane!
Kjem gjerne att!
Det skal og nevnast at me fekk ein makalaus sjøutsikt på romma!

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, 987bjartel
Asta J, Daglig leder på Bekkjarvik Gjestgiveri hotel and Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2018

Tusen takk for gode ord ,det varmer alle våre hjerter.Ønsker dere hjertelig velkommen igjen.
Med vennlig hilsen alle på Bekkjarvik Gjestgiveri

Anmeldt 13. juli 2018

Rom på ulike steder, jeg så rett ut på alle som gikk fordi og de så inn...ikke helt topp men greit. Har bodd der før også. Stort sett så får en nydelige utrolig fine rom med en vakker utsikt.
Rommene er fine og rene.
Stedet er magisk.
Maten var kjempegod , gav beskjed om gluten, melk og nøtteallergi på forhånd. Likevel ingenting jeg kunne spise til frokost. Alt inneholdt enten melk, gluten eller nøtter. Men fikk mat etter en halvtimes tid etter å ha gitt beskjed om at dette ikke var godt nok.

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, 884ireneh
Asta J, Daglig leder på Bekkjarvik Gjestgiveri hotel and Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2018

Takker for tilbakemelding og vi jobber heile tiden med å bli bedre vedrørende allergier.
Beklager at det ikkje blei fulgt opp .
Håper du vil ta turen tilbake ein annen gang og at vi da har alt på plass.
Vennlig hilsen alle på Bekkjarvik Gjestgiveri.