Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
eDreamsUSD 473
PricelineUSD 473
TripadvisorUSD 473
Snaptravel
ZenHotels.com
StayForLong
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (153)
Filtrer anmeldelser
153 resultater
Vurdering fra reisende
100
39
8
4
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
100
39
8
4
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 153 anmeldelser
Anmeldt 23. juni 2020

Vi bodde i rom 10, en suite med to soverom og en sovealkove. Rommet er plassert i et annet bygg en hovedhuset, og det er et stykke å gå til og fra restaurangen der man spiser frokost og middag.
Da jeg bestilte rommet var jeg usikker på om jeg faktisk hadde fått en bestilling som inkluderte middag eller ikke, og sende mail for å spørre om dette. Jeg fikk aldri svar på denne mailen, og det viste seg at middagen ikke var inkludert i prisen. Resepsjonisten håndterte dette likevel bra og vi ble fornøyd da vi gjorde opp.

Kjøkkenet på Bekkjarvik Gjestgiveri er kjent og berømmet for god kvalitet og gode smaker på maten. Vi fikk en fem-retters smaksmeny med vinpakke, og var relativt fornøyd med maten. Det som vel trakk ned, var servicen og informasjonen om måltidene, som vi opplevde litt pliktskyldig og rituell. Opplevelsen og atmosfæren er en viktig del av totalopplevelsen og her manglet en del.

Totalt sett var oppholdet på Bekkjarvik Gjestgiveri en grei opplevelse, men det hele kostet litt mer enn det smakte.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Lars Vagle S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2020

Nydelig mat og fantastisk betjening! Christina og Pawel var fantastiske servitører. Uten tvil en av de beste stedene jeg har spist på. Anbefales på det sterkeste å velge 5 retters meny med 5 retters vinpakke.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Andersson121
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2020 via mobile enheter

Jeg og moren min overnattet en natt. Vi hadde bestilt enkeltrom, men ble oppgradert til en nydelig, stor suite. Vi spise 5-retters som var helt fantastisk. Frokosten hadde de organisert på en veldig god måte siden det ikke var buffet. Bekkjarvik er en veldig koselig plass og hotellet er verdt besøket.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, siljaingeborgh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk sted å bo
Vi bodde i suite og der var bedre senger enn hjemme :-)
Skulle også vist hvilke dyner dere bruker da de var kjempe deilige .
Frokosten var også kjempe god med skikkelig egg og ikke den eggeblandingen mangen andre bruker .

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Weni45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2019 via mobile enheter

Vi besøkte Bekkjarvik Gjestegiveri i høst, og ble så fornøyd, at det ble et nytt besøk. Fra vi ble tatt imot på brygga når båten la til kai, til vi reiste med båt neste formiddag, var alt slik vi kunne ønske oss. Hyggelig og dyktig betjening, nydelig mat og drikke, og et hyggelig rom med utsikt mot sjøen til overnatting.

Dato for oppholdet: desember 2019
Takk, runarandrel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Asta J, Daglig leder på Bekkjarvik Gjestgiveri hotel and Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og takk for at dere kom å la besøket her hos oss igjen.
Veldig glad for gjester som trives hos oss ,det varmer alle våres hjerter.
Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen Asta med stab.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser