Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
FindHotel
Agoda.com
Priceline
StayForLong
Se alle 8 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (158)
Filtrer anmeldelser
158 resultater
Vurdering fra reisende
105
39
8
4
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
105
39
8
4
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 158 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk opphold på Bekkjarvik Gjestgiveri. Deilig rom, med nydelig seng. Maten var utrolig deilig og lekkert anrettet. Parken omkring er verdt en tur alene. Rett fra Gjestgiveriet går flotte nyanlagte sherpatrapper til Kongsen, en lettgått tur med fantastisk utsikt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 492vibekes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

I år bestemte vi oss for å ta en biltur med overnatting på ,"De Historiske Hoteller" og første overnatting ble Bekkjarvik Gjestgiveri. Vi hadde hørt om den gode maten. Det svarte absolutt til forventningene. Vi fikk en 5-retters middag vi sent vil glemme. Anbefales på det sterkeste. Det er jo ikke uten grunn at gullmedalje i Bocuse d'Or har havnet her.
Rommet var også helt topp og i skikkrlig gammel stil. Vi kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Arne Gunnar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Sov godt, hørte bare lyden av havet, det var digg, hadde rom på bryggene. Historisk sted, som ikke gjenspeiler dette på rommene. Kommer ikke klart frem hvor man egentlig får rom ved bestilling, trodde vi skulle bo på selve gjestgiveriet, der det virker mere gjennomført.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, norveigs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020

Vi bodde i rom 10, en suite med to soverom og en sovealkove. Rommet er plassert i et annet bygg en hovedhuset, og det er et stykke å gå til og fra restaurangen der man spiser frokost og middag.
Da jeg bestilte rommet var jeg usikker på om jeg faktisk hadde fått en bestilling som inkluderte middag eller ikke, og sende mail for å spørre om dette. Jeg fikk aldri svar på denne mailen, og det viste seg at middagen ikke var inkludert i prisen. Resepsjonisten håndterte dette likevel bra og vi ble fornøyd da vi gjorde opp.

Kjøkkenet på Bekkjarvik Gjestgiveri er kjent og berømmet for god kvalitet og gode smaker på maten. Vi fikk en fem-retters smaksmeny med vinpakke, og var relativt fornøyd med maten. Det som vel trakk ned, var servicen og informasjonen om måltidene, som vi opplevde litt pliktskyldig og rituell. Opplevelsen og atmosfæren er en viktig del av totalopplevelsen og her manglet en del.

Totalt sett var oppholdet på Bekkjarvik Gjestgiveri en grei opplevelse, men det hele kostet litt mer enn det smakte.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Lars Vagle S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2020

Nydelig mat og fantastisk betjening! Christina og Pawel var fantastiske servitører. Uten tvil en av de beste stedene jeg har spist på. Anbefales på det sterkeste å velge 5 retters meny med 5 retters vinpakke.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Andersson121
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser