Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Agoda.comUSD 283
FindHotelUSD 283
eDreamsUSD 284
PricelineUSD 284
TripadvisorUSD 283
Snaptravel
Se alle 9 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (157)
Filtrer anmeldelser
157 resultater
Vurdering fra reisende
104
39
8
4
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
104
39
8
4
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 157 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Har hørt mye om dette stedet. Gledet meg veldig. Ble veldig skuffet over rommet, sto absolutt ikke i stil til den stive prisen på 2.700,- for en natt. Enkelt innredet, utsikt inn i en trapp, sofa som burde vært kassert. Myk seng for de som liker det.

Middag om kvelden var heller ikke som forventet, det reklameres mye og høyt om kokkene og deres utmerkelser. Oksekjøttet var mørt, gratengen god, men potetene var tørre og litt harde, ikke nylagede. Helt ok måltid til helt ok pris, men ville ikke tenkt at dette var noe ekstraordinært.

Frokost om morgenen var ok, lite info om at vi nå kunne ta selv i buffet, i disse coronatider, og ingen tiltak som antibac, køstyring etc.
Litt lite utvalg av pålegg.

En helt ok opplevelse men står ikke i stil til prisen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Bergenbyernydeli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Asta Johannessen, Eier på Bekkjarvik Gjestgiveri hotel and Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020

Takker for din tilbakemelding vedrørende opphold ved vårt hotell.Det er beklagelig at dere ikkje trivdes og hadde en god opplevelse. Vi prøver hele tiden å gjøre våre gjester nøyde ,men det kan selvsagt forekomme dager da noe ikkje blir etter gjestens forventninger. Med slike tilbakemeldinger strekker vi oss for alltid å bli bedre.Hjertelig velkommen tilbake.Med vennlig hilsen Bekkjarvik Gjestgiveri v/ Asta G Johannessen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk opphold på Bekkjarvik Gjestgiveri. Deilig rom, med nydelig seng. Maten var utrolig deilig og lekkert anrettet. Parken omkring er verdt en tur alene. Rett fra Gjestgiveriet går flotte nyanlagte sherpatrapper til Kongsen, en lettgått tur med fantastisk utsikt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 492vibekes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

I år bestemte vi oss for å ta en biltur med overnatting på ,"De Historiske Hoteller" og første overnatting ble Bekkjarvik Gjestgiveri. Vi hadde hørt om den gode maten. Det svarte absolutt til forventningene. Vi fikk en 5-retters middag vi sent vil glemme. Anbefales på det sterkeste. Det er jo ikke uten grunn at gullmedalje i Bocuse d'Or har havnet her.
Rommet var også helt topp og i skikkrlig gammel stil. Vi kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Arne Gunnar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Sov godt, hørte bare lyden av havet, det var digg, hadde rom på bryggene. Historisk sted, som ikke gjenspeiler dette på rommene. Kommer ikke klart frem hvor man egentlig får rom ved bestilling, trodde vi skulle bo på selve gjestgiveriet, der det virker mere gjennomført.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, norveigs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020

Vi bodde i rom 10, en suite med to soverom og en sovealkove. Rommet er plassert i et annet bygg en hovedhuset, og det er et stykke å gå til og fra restaurangen der man spiser frokost og middag.
Da jeg bestilte rommet var jeg usikker på om jeg faktisk hadde fått en bestilling som inkluderte middag eller ikke, og sende mail for å spørre om dette. Jeg fikk aldri svar på denne mailen, og det viste seg at middagen ikke var inkludert i prisen. Resepsjonisten håndterte dette likevel bra og vi ble fornøyd da vi gjorde opp.

Kjøkkenet på Bekkjarvik Gjestgiveri er kjent og berømmet for god kvalitet og gode smaker på maten. Vi fikk en fem-retters smaksmeny med vinpakke, og var relativt fornøyd med maten. Det som vel trakk ned, var servicen og informasjonen om måltidene, som vi opplevde litt pliktskyldig og rituell. Opplevelsen og atmosfæren er en viktig del av totalopplevelsen og her manglet en del.

Totalt sett var oppholdet på Bekkjarvik Gjestgiveri en grei opplevelse, men det hele kostet litt mer enn det smakte.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Lars Vagle S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser