Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Agoda.comUSD 261
SuperTravel
2025 av 179 anmeldelser
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Bekkjarvik Gjestgiveri leverte på alle punkter. Nydelig mat, drikke og fantastisk rom. Til og med været var strålende. Vi kommer gjerne tilbake. Det er ikke nødvendig å skrive 200 tegn om dette. Et ord holder; Fantastisk!!!!

Takk, 335sirig
Asta Johannessen, Eier på Bekkjarvik Gjestgiveri hotel and Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020

Tusen takk for ein fin tilbakemelding.Det varmer våres hjerter når gjestene er fornøyd.
Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake. Med vennlig hilsen alle på Bekkjarvik Gjestgiveri

Anmeldt 27. august 2020

Vi fikk en hyggelig mottakelse av vertinnen i huset og et glass med boblende drikke i salongen. I husets 2 etasje hadde vi et hyggelig chambre separe som var fint dekket opp. Servitøren presenterte maten sin godt og hadde god matfaglig kunnskap da han også jobbet på kjøkkenet. Maten var pent lagt opp og smakte godt for både store og små. Jubilanten koste seg godt i selskapet og takker så mye for god service og deilig mat.

Takk, AKKAH80

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det gjer oss energi når gjestene våre er fornøyd.
Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss.Med vennlig hilsen heile staben på Bekkjarvik Gjestgiveri .

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Sjarmerende sted med topp service. Femretters gourmetmiddag med vinpakke anbefales. Her blir du møtt med et smil og du føler at du er velkommen. En spesiell takk til servitørene, de gjør en flott jobb. Takk for oss

Takk, 520annemargrethek
Asta Johannessen, Eier på Bekkjarvik Gjestgiveri hotel and Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Gleder veldig når våre gjester har det bra.Hjertelig velkommen tilbake til oss.Med vennlig hilsen alle på Bekkjarvik Gjestgiveri

Anmeldt 30. juli 2020

Vår første gang i sammen i Bekkjarvik,
Hva som var bra,
Rene pene rom med gode senger, god frokost med hyggelige damer som serverte oss. God mat på middag om kvelden.
Hva som ikke var bra.
Dårlig, til tider fraværende service under middag ute i spikertelt, mannlig "hovmester" måtte purres opp flere ganger for å få vin til maten, dette gjentok seg flere ganger og det var ikke veldig mange gjester. Service var av den nonsjalange typen, og i sammen med renhold, rot og tilstand på lokalet ikke er verdige den kvaliteten som maten vi fikk servert hadde, den var førsteklasses.

1  Takk, 1959late

Takker for deres tilbakemelding og vi skal ta dette med oss videre for hele tiden å bli bedre.
Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake.Vennlig hilsen alle på Bekkjarvik Gjestgiveri

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Pent sted.Hyggelig innsjekking.God og blid service over alt.Vi spiste 5 retters middag.Den var god.Vinutvalget kunne for vår smak vært bedre.Frokosten var bra.Rommet i gjestegiveriet var rent og fint med god plass og smakfullt med pent bad.Beliggenheten til hotellet er flott.Selv om vi måtte ta ferje til og fra øya og opphold med middag ,overnatting og frokost kostet kr 3.990 pr par var det verd pengene.Vi kommer igjen med flere.Fin opplevelse.

2  Takk, HHBNorge

Tusen takk for hyggelig og fin tilbakemelding.Det gjør godt å høre når våre gjester har hatt det godt.
Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss.
Med vennlig hilsen heile staben ved Bekkjarvik Gjestgiveri V/ Asta