Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 205
Vio.comUSD 205
eDreamsUSD 205
Agoda.comUSD 208
EtripUSD 205
StayForLong
Se alle 8 tilbud
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Min mann og jeg hadde virkelig gledet oss til et besøk her. Champagne og sjokolade var forhåndsbestilt og sto på rommet ved ankomst- men når det kun er en stol på rommet og den ene blir henvist til å stå eller sitte på sengekanten svant litt av gleden. Vi hadde bestilt 5 retters meny med vinpakke. Vår servitør kunne fint lite norsk og like lite engelsk Det vil si at presentasjon av mat og vin var veldig mangelfull for å si det forsiktig. På et sted som dette kommer (ihvertfall vi) for mat og vin opplevelsen og mye av det forsvant i språkvanskene til servitøren. Vi fikk ikke vite hvilke viner som ble servert. Maten var god (bortsett fra grønnkålen til den hvite fisken rett 2, den luktet og smakte silo) Reagerte også på at bordene ikke ble ryddet etter at gjestene hadde forlatt lokalet. F.eks på bordet foran oss ble et halvfullt glass med rødvin stående gjennom resten av kvelden, tallerkener ble fjernet. Sengene var gode og frokosten god. Men middagen ble en skuffelse dessverre

Takk, Elizabeth W
Asta Johannessen, Eier på Bekkjarvik Gjestgiveri hotel and Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2020

Takker for tilbakemelding fra deres opphold , synd dere ikkje var fornøyd i vår restauranten.Vi prøver hele tiden å bli bedre og synes det er veldig kjedelig med slike tilbakemeldinger.Ønsker dere velkommen igjen og skal da sørge for både rom og servitør blir bedre.
Vennlig hilsen Asta G Johannessen

Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Bekkjarvik Gjestgiveri leverte på alle punkter. Nydelig mat, drikke og fantastisk rom. Til og med været var strålende. Vi kommer gjerne tilbake. Det er ikke nødvendig å skrive 200 tegn om dette. Et ord holder; Fantastisk!!!!

Takk, 335sirig
Asta Johannessen, Eier på Bekkjarvik Gjestgiveri hotel and Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020

Tusen takk for ein fin tilbakemelding.Det varmer våres hjerter når gjestene er fornøyd.
Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake. Med vennlig hilsen alle på Bekkjarvik Gjestgiveri

Anmeldt 27. august 2020

Vi fikk en hyggelig mottakelse av vertinnen i huset og et glass med boblende drikke i salongen. I husets 2 etasje hadde vi et hyggelig chambre separe som var fint dekket opp. Servitøren presenterte maten sin godt og hadde god matfaglig kunnskap da han også jobbet på kjøkkenet. Maten var pent lagt opp og smakte godt for både store og små. Jubilanten koste seg godt i selskapet og takker så mye for god service og deilig mat.

Takk, AKKAH80

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det gjer oss energi når gjestene våre er fornøyd.
Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss.Med vennlig hilsen heile staben på Bekkjarvik Gjestgiveri .

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Sjarmerende sted med topp service. Femretters gourmetmiddag med vinpakke anbefales. Her blir du møtt med et smil og du føler at du er velkommen. En spesiell takk til servitørene, de gjør en flott jobb. Takk for oss

Takk, 520annemargrethek
Asta Johannessen, Eier på Bekkjarvik Gjestgiveri hotel and Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Gleder veldig når våre gjester har det bra.Hjertelig velkommen tilbake til oss.Med vennlig hilsen alle på Bekkjarvik Gjestgiveri

Anmeldt 30. juli 2020

Vår første gang i sammen i Bekkjarvik,
Hva som var bra,
Rene pene rom med gode senger, god frokost med hyggelige damer som serverte oss. God mat på middag om kvelden.
Hva som ikke var bra.
Dårlig, til tider fraværende service under middag ute i spikertelt, mannlig "hovmester" måtte purres opp flere ganger for å få vin til maten, dette gjentok seg flere ganger og det var ikke veldig mange gjester. Service var av den nonsjalange typen, og i sammen med renhold, rot og tilstand på lokalet ikke er verdige den kvaliteten som maten vi fikk servert hadde, den var førsteklasses.

1  Takk, 1959late

Takker for deres tilbakemelding og vi skal ta dette med oss videre for hele tiden å bli bedre.
Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake.Vennlig hilsen alle på Bekkjarvik Gjestgiveri