Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt topp”
Anmeldelse av Bekkjarvik Gjestgiveri

Bekkjarvik Gjestgiveri
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Bekkjarvik
Prisklasse: USD 16 - USD 228
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. juli 2020

Var veldig spent når vi kom fram etter å ha hørt mye bra om denne plassen.Og vi ble ikke skuffet. Hadde bestilt ett vanlig rom , men fikk ett stort nydelig rom i den gamle tønnefabrikken. Vi spiste lunsj da vi kom fram en nydelig fiskesuppe .
Vi hadde bestilt 5 retters meny samtidig som vi booket rom. Nydelig resturang og koselig betjening. Hadde vinpakke som passet perfekt til maten. Eneste minuset må være kalvekjøttet vi fikk på menyen , litt lite smak og ikke helt vår smak.
Topp plass med nydelig mat. Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, elina63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (193)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 194 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2020

Vi har spist her flere ganger og var sist og spiste lunsj ved uteserveringen på gjestgiveriet.
Vi kan anbefale stedet.
Delikat sted, oppmerksomme ansatte og veldig god mat.
Vi bestilte blåskjell med frittes og det var en "høynare". Anbefales.
Kan også anbefale fiskesuppen som de servere og andre fiskeretter der.

Det kan imidlertid innimellom være vanskelig å få for på sparket i høysesong og når de har større arrangement..

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Mat
Takk, helisesin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Rom og 5-retter ble bestilt for lenge siden og vi har gledet oss lenge, men dessverre lever ikke verken stedet eller servicen opp til forventningene.
Rommet vårt var bittelite og dessuten prøvde de seg på å ta en en høyere pris enn det vi hadde bestilt for.
Hovedhuset bærer preg av av at det er mye annet enn fancy middag som skjer der, det virker litt slitent, rotete og tilfeldig. Ikke så eksklusivt som man får inntrykk av på forhånd.

Middagen var en opplevelse for seg selv. I negativ forstand. Etter å ha blitt vist til bordet vårt, ble vi oversett i drøyt 10 minutter før en hyggelig ung fyr forbarmet seg over oss. Hans mer erfarne og eldre kollegaer overså oss totalt og virket i det hele tatt å la de unge (lærlingene?) gjøre jobben for dem. Det hadde ikke kostet noen noe å forventningsstyre litt ventetid da vi ble vist til bordet... og kanskje fylle glassene våre for å sette stemningen. Vi var dog heldige, våre naboer ble oversett i en halvtime før de fikk bestilt vin og kommet i gang med middagen sin. Man må kunne forvente mer, dette er tross alt en relativt dyr restaurant.
Maten var god den, men føltes ikke verdt prisen. Det gjorde i aller høyeste grad ikke vinpakken heller. Her finner vi blant annet "Fabelaktig", en budsjettvin til 160 kr på polet. Ikke noe jeg forventet å få i en vinpakke på en "fancy" restaurant.

Dette var dessverre en gedigen skuffelse.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
4  Takk, airportwoman
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Tre personer torsdag 16. juli som hadde høye forventninger til en matopplevelse. Alle hadde 3-rettes middag med vinpakke med 3 viner. To personer med Cøliaki. Forrett var villkveite og lysing. Veldig bra. Hovedrettene var indrefilet og breiflabb. Hovedretten kom sent og var ikke varm. Indrefilet, isolert sett, var bra, breiflabben var ikke så bra, veldig tørr. Desserten var ostetallerken. Veldig bra. Cøliaki/glutenfritt var uproblematisk, selv om det finnes uendelig mye mer spennende enn tradisjonelt knekkebrød til osten. Det vi har mest å sette fingeren på, bortsett fra breiflabben og knekkebrødene, var servicen: Det ble surr i vinpakken med uklarheter i hvilke viner til hvilke retter, usedvanlig lang tid mellom forrett og hovedrett, rettene ble ikke presentert, vinene ble ikke presentert. Generelt var servitøren hyggelig, men ikke årvåken og han ukonsentrert. Altså; totalinntrykket var skuffende sett opp mot forventningene.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, bvvx
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Høydaren denne ferien skulle være smaksmeny på Gjestegiveriet. Menyen var noe enkel. Servitørene var travle. Smøret kom på bordet lenge før brødet ble servert, nesten samtidig med første rett. Dårlig tilrettelagt for barn og spinkel "barnemeny". Valget falt på 5 retters og her var Auren og Kalven de beste rettene. Lysingen imponerte ikke særlig og breiflabben var veldig smakløs og på kanten til over kokt/trekt.

Vi valgte å booke bord for lunsj dagen etter. Det ble også en skuffelse. Ventet nesten en time fra vi satte oss til bords til maten endelig sto foran oss. Valgte blåskjell og pomfri, samt fiskesuppe og pasta med pølser. I og for seg ikke noe som skal kreve lang tilberedningstid. Blåskjellene var helt ok, ikke noe hurra opplevelse, men super med forskjellige størrelser på rettene. Servitørene løp rundt seg selv og virket forvirret. Eplemosten ble servert lunken istedenfor kald. Og det gikk en god stund etter at vi har ferdige til bordet ble ryddet og vi fikk betale.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 972stinep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bekkjarvik Gjestgiveri, så også på

 

Har du vært i Bekkjarvik Gjestgiveri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din