Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spis heller på Egon”
Anmeldelse av Bekkjarvik Gjestgiveri

Bekkjarvik Gjestgiveri
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Bekkjarvik
Prisklasse: USD 16 - USD 231
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Veldig vakkert i Bekkjavik.
Fin uteservering. Men der stopper det.

Dro fra Bergen sentrum for å spise lunsj. Er ikkje verdt det. De har bedre lunsj på Egon.

Vi delte en burger, industri burger og brød ingen opplevelse.

Fiskesuppen var ferdige suppeboller og en del fisk i. Men overfylt med en eller annen urteolje.

Tempura( fish&chips) smakte ingenting, fikk heller ingen info om hva fisk det var. Fikk en tørr ertepuré ved siden av. Ingen tartarsaus. Måtte spør om remulade da kom det en spiseskje med Mills ferdige remulade.

Cæsarsalaten var heller ingen opplevelse. Baconet var svidd til det ugjenkjennelige. Kyllingen smakte og såg ut som det var stekt en uke i forveien.

Veldig begrederlig. Når du har 6 ting på menyen. Da forventer jeg bedre kvalitet ikkje minst når en stjerne kokk sette sitt navn og rykte på menyen.

Ikkje verdt en krone

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, danielk294
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
534astaj, Daglig leder på Bekkjarvik Gjestgiveri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Kjøre Daniel
Her må du ha vert uheldig med dagen. Til vanlig får vi svært gode tilbakemeldinger på vår lunsj meny .
Beklager stort at ingen ting smakte. Det er mennesker som står bak og ikkje maskiner.
Om du hadde gitt beskjed når du var på plassen kunne vi fått gjort det godt igjen med ny mat eller andre goder for dere.Ønsker deg ein fin dag og velkommen tilbake. Med vennlig hilsen Asta

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (198)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 198 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Alle rettene var veldig gode, men kveita var kanskje litt for mye stekt. Desserten var helt eksepsjonell. Stort sett ville jeg foretrukket litt mer tilbehør til rettene. Vinene vi fikk til var også veldig gode og passet veldig godt til rettene. Trekk også for at vi ikke fikk utdelt brød(bare smør). Lokalet og stemningen var veldig bra.

Dato for besøk: august 2020
Takk, roarh2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vi var der til lunch. Spiste en fiskesuppe og en tallerken med vill laks. Servicen var bra, men det var ikke på noen måte fullt, så det var god kapasitet. Vill laksen var bra, men fiskesuppen hadde lite smak. Her virket det også som det var brukt mye maisena for å tykne suppen. Det var ingen god konsistens. Bra innhold i suppen, men ikke noe ekstra ordinært.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, FrodeP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Var veldig spent når vi kom fram etter å ha hørt mye bra om denne plassen.Og vi ble ikke skuffet. Hadde bestilt ett vanlig rom , men fikk ett stort nydelig rom i den gamle tønnefabrikken. Vi spiste lunsj da vi kom fram en nydelig fiskesuppe .
Vi hadde bestilt 5 retters meny samtidig som vi booket rom. Nydelig resturang og koselig betjening. Hadde vinpakke som passet perfekt til maten. Eneste minuset må være kalvekjøttet vi fikk på menyen , litt lite smak og ikke helt vår smak.
Topp plass med nydelig mat. Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, elina63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Vi har spist her flere ganger og var sist og spiste lunsj ved uteserveringen på gjestgiveriet.
Vi kan anbefale stedet.
Delikat sted, oppmerksomme ansatte og veldig god mat.
Vi bestilte blåskjell med frittes og det var en "høynare". Anbefales.
Kan også anbefale fiskesuppen som de servere og andre fiskeretter der.

Det kan imidlertid innimellom være vanskelig å få for på sparket i høysesong og når de har større arrangement..

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Mat
Takk, helisesin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bekkjarvik Gjestgiveri, så også på

 

Har du vært i Bekkjarvik Gjestgiveri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din