Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat men hadde forventet en bedre totalopplevelse ”
Anmeldelse av Bekkjarvik Gjestgiveri

Bekkjarvik Gjestgiveri
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Bekkjarvik
Prisklasse: USD 17 - USD 240
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. september 2020 via mobile enheter

Hadde hver sin variant av treretters meny med tilhørende vinpakke. All mat smakte fortreffelig ( men kanskje i overkant mye salt i sausen rundt kamskjellene) og spesielt var desserten en opplevelse. Også vinene passet fint til maten. Men, er det ikke normalt å servere brød ved en treretter? Det sto en fin smørskål på bordet, men fikk aldri noe brød å prøve det på!
Vi opplevde og at det var uklar fordeling blant kelnere om hvem som skulle håndtere oss ( var det kanskje her brødet forsvant?)

Vi fikk og et inntrykk av at rettene ble rushet ut til oss, vi har det ikke travelt på en restaurant som denne en lørdagskveld.

Vi ble plassert i glasshuset og det er for så vidt fint der, men en kommer ikke bort ifra at det kommer en kald gufs inn i lokalet hver gang den store glassdøren går opp (all mat går via denne døren), og det trekker ned opplevelsen av kos.
Alt i alt hadde vi håpet/forventet en bedre totalopplevelse på et såpass anerkjent sted med tilhørende prisnivå.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, frankn670
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (198)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 198 anmeldelser

Anmeldt 7. september 2020

Stedet ligger idyllisk til, og servicen var meget god!
Flotte, gamle bygninger med mye historie.
Deilig rom og seng.
Blåskjell og fiskesuppe til lunsj var utmerket! Deilig vin til.
Middagen var også meget bra, og servicen likeså. Et meget hyggelig opphold!

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Bente B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
534astaj, Daglig leder på Bekkjarvik Gjestgiveri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2020

Tusen takk for fine tilbakemeldinger. Veldig glad dere hadde eit fint opphold hos oss.Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ein annen gang.Med vennlig hilsen alle her på Bekkjarvik Gjestgiveri

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2020

Fantastisk mat! Forretter: Kamskjell, lysing. Hovedretter; breiflabb, villam og en nydelig dessert «Bekkjarvik Gjestgiveri Symfoni». Grønnsaker og nydelige sauser. Flott 5-retters med vinpakke som sto godt til maten. Denne middagen var verd hele turen (12 timers kjøring). Det er vinneren av Bocuse d'Or 2015 Ørjan Johannessen og hans dyktige tvillingbror og kjøkkensjef Arnt som driver kjøkkenet. Hele familien driver gjestgiveriet og man merker at man er velkommen. Bygningen er fra slutten av 1600-tallet så her sitter det masse historie i veggene som familien Johannessen får frem. Rommene var kule med sin gammeldagse innredning, rene og pene. Flott service fra vi kom til vi måtte reise. Absolutt verd turen!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, HegeMyggen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
534astaj, Daglig leder på Bekkjarvik Gjestgiveri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Tusen takk for gode tilbakemeldinger ,det varmer våre hjerter når gjestene er fornøyd.
Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake . Med vennlig hilsen Asta G Johannessen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020

Betjeningen var oppmerksomme og tildelte oss raskt et bord og meny. Men jeg forstår ikke at det er så vanskelig å få tak i ansatte som ikke engang kan kommunisere om menyen på norsk. Vi valgte hamburger og fiskesuppe. Godt vi ikke hadde det travelt, for det tok sin tid før maten kom på bordet. Fiskesuppen var veldig god. Hamburgeren kunne vært noe saftigere.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, TuridL12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Ørjan Johannessen er vinner av Bocuse d'Or 2015 og den vi forbinder med Bekkjarvik Gjestgiveri. Sist vi var der (2017) gav vi en høyst fortjent 6 'er på Tripadvisor. men dessverre, her hviler den velkjente restauranten på laurbærene. Vi var der på et 3 døgns oppholdt. Maten var god, men ikke mere enn det. 5 - retters meny med nesten bare fisk er helt topp det. Vi elsker alt fra havet. Piggvar, Uer var ok, men noe tørr, breiflabb ok + men for lite varmebehandlet. Faktisk nesten rå helt innerst. Lammet vi fikk servert som rett no. 4 er derimot noe av det beste vi har spist, en kulinarisk nytelse. Greit nok tilbehør til de ulike rettene, men alt for lite... Desserten med ulike is sorbet'er smakte nydelig. Vinpakken til varierte som tilbehør, her har de som velger ut vinen en jobb å gjøre. Frokosten var god, kjempegodt brød, men betydelig redusert i innhold siden sist. Veldig få oster, og skuffende når man spør om kjøkkenet kan lage en omelett så er svaret nei. Hva er dette for noe? Egg og bacon måtte bestilles, det er helt greit, men når vi spør den meget hyggelige og ferske servitør lærlingen 3 dager på rad om litt mere bacon, og hun svarer ja, og vi fortsatt får servert de samme 2 små bitene med bacon lurer vi veldig på hva som foregår på kjøkkenet? Lett melk gikk de og tom for. Vi var og negativt overrasket over den dårlige rengjøringen på rommene, spesielt med tanke på Corona. Mye støv og skitt på toppen av skapene og under sengene. Bekkjarvik gjestgiveri har mye å gripe fatt i som helhet, ikke minst hvis de fortsatt skal ha et gourmet rykte på seg. Dette koster jo litt og, men hadde ikke nevnt pris hvis forventningene ble innfridd. Fjellskål i Mathallen på fisketorget i Bergen, og Cornelius på Holmen utenfor Bergen serverer mat fra havet i en helt annen klasse enn det vi fikk servert på Bekkjarvik Gjestgiveri. Dette var greit nok, men langt i fra det vi forventet da vi dro fra Bergen på et 3 døgns opphold på Bekkjarvik Gjestgiveri, "ta dokkar sammen"!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Arild99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
534astaj, Daglig leder på Bekkjarvik Gjestgiveri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Takker for din tilbakemelding og vi vil ta det med oss videre for å bli bedre. Håper dere velger å ta turen tilbake ved en senere anledning .Med vennlig hilsen Asta G Johannessen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bekkjarvik Gjestgiveri, så også på

 

Har du vært i Bekkjarvik Gjestgiveri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din