Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (12)
Filtrer anmeldelser
12 resultater
Vurdering fra reisende
0
1
4
2
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
0
1
4
2
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 12 anmeldelser
Anmeldt 22. juni 2020

Flott plass på stranden. Med campingvogn eller bobil kan du omtrent overnatte på stranden. Sanitære forhold er elendig. Dårlig renhold, bosset flyter og uforståelig nøkkelsystem til toaletter/dusj hvor du må bruke dusj-kort for å ha lys på badet. Heller ingen mulighet for å tømme gråvann.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, scootero2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2019 via mobile enheter

Bodde her i nesten 1 uke. Vampingen lå i passe avstand fra Trondheim.
Fin utsikt utover Trondheimsfjorden.
Vi leide strandhus med plass til 5. Dobbeltseng i et soverom og familie køyeseng i det andre. Hytta kunne ha trengt en liten oppussing. Hytta var ikke vasket da vi kom, klagde på dette og personalet tok det på sin kappe.
Synes prisen var stiv iforhold til hva vi fikk.
Tror neste gang vi er i Trondheim så blir det ikke hytte på Øysand.

Dato for oppholdet: september 2019
1  Takk, Toreinar2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Maten er godt.
Brusflaskene kan ha godt ut på dato. Sjekke datoen før du kjøper.
Helt så passe betjening.
Fint å sitte ute når godværet kommer snikende.
P-plass rett utenfor.
Blir for sjeldent vasket i vinduskarmene har jeg oppdaget på mine 2 siste besøk :(

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, kennethes2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2019 via mobile enheter

Underveis på reise med barn bestillte vi en natt i såkalt strandhus. Vi ankom sent. hytta var iskald og utrivelig. Måtte sitte med ytterklærne på. Neste morgen så hvor utrolig skittent det var overalt . Til og med bestikket måtte vi vaske før frokost. Gav beskjed i resepsjonen ved avreise,men ingen reaksjon. Aldri mere dit.

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, 91knuta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Sur betjening møter oss når vi kommer. Vi får en luguber plass til bobilen nesten oppå terrassen til en av hyttene som forøvrig så ut som den kom til å falle sammen ved neste regnskyll... Varme og slitne etter en hel dags kjøring skal vi ta en dusj, men der inne er jeg nesten redd rottene skal ete meg opp i det falleferdige, klamme og møkkete sanitæranlegget.. Vi har på disse 10-15 minuttene blitt invadert av småfluer og den hvite bobilen har blitt kamuflert i sort... Vi bestemmer oss for å reise herfra og da kommer det eneste positive.. Vi får en beklagelse av opplevelsen og lovnader om at det vi har betalt vil bli refundert til konto.. Dessverre ikke nok til å komme tilbake hit, men jeg trøster meg med at ungene er på besteforeldreferie og at de slapp å se at campingplass kan se ut som en søppelfylling!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Gry-Anette N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser