Monica J
    • travelup.com
    14.4 km fra Oysand Camping
    Se flere hoteller i Melhus
    Anmeldt 17. juli 2021

Jeg og familien leide et av strandhusene. Førsteinntrykket var forferdelig. Det var dårlig vær, noe som sikkert bidro, men vi fant ikke huset med en gang og kjørte derfor forbi og bortover. Der sto det gamle og slitte campingvogner på rekke og rad, og vi så ikke et eneste menneske. Det så nitrist ut. Vi kjørte tilbake og fant hytta, og ved siden av var det et høyt slitt gjerde, et vrak av en isbil og diverse skrot. Ikke innbydende. Hytta var i hvertfall ren. Når vi fikk bodd oss til og sola kom, så tok det seg opp. På andre siden av hytta er det gressplen, strand og utsikt over vannet. Det var også et par lekeapparater. Kiosken har trivelig betjening og et godt utvalg av leker. Vi sov godt og koste oss, selv om campingplasseb hadde trengt et løft.

Dato for oppholdet: juli 2021
    Takk, Nurots
    Anmeldt 5. juli 2021

Øysand har den nydeligste utsikten du kan tenke deg. Men selv om en forventer enkel standard når en er på camping, må jeg si at de sanitære forholdene på campingplassen er under en hver kritikk. Toalettene og dusjrommene fløt av skit, vann på gulvet og størknet avføring i toalettet. Om en ikke er avhengig av å bruke plassens sanitæranlegg, kan utsikten muligens veie opp for dette, men vi kommer neppe tilbake hit.

Dato for oppholdet: juli 2021
    Takk, lonel0
    Anmeldt 25. august 2020

Verste hytte ever.Dårlig rengjort.Do var full av tiss,kjøleskapet var fullt av smuler og fettflekker.Ovnen likeså.Dusjen tør jeg ikke tenke på å bruke.Senger fra 70 tallet.I desse corona tider bør det skjerpings til

Takk, Nattstjerne
    Anmeldt 22. juni 2020

Flott plass på stranden. Med campingvogn eller bobil kan du omtrent overnatte på stranden. Sanitære forhold er elendig. Dårlig renhold, bosset flyter og uforståelig nøkkelsystem til toaletter/dusj hvor du må bruke dusj-kort for å ha lys på badet. Heller ingen mulighet for å tømme gråvann.

Dato for oppholdet: juni 2020
    Takk, scootero2016
    Anmeldt 5. september 2019 via mobile enheter

Bodde her i nesten 1 uke. Vampingen lå i passe avstand fra Trondheim.
    Fin utsikt utover Trondheimsfjorden.
    Vi leide strandhus med plass til 5. Dobbeltseng i et soverom og familie køyeseng i det andre. Hytta kunne ha trengt en liten oppussing. Hytta var ikke vasket da vi kom, klagde på dette og personalet tok det på sin kappe.
    Synes prisen var stiv iforhold til hva vi fikk.
    Tror neste gang vi er i Trondheim så blir det ikke hytte på Øysand.

Dato for oppholdet: september 2019
    2  Takk, Toreinar2015