Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En helg med venner i Øyriket”
Anmeldelse av Værlandet Gjestehamn

Værlandet Gjestehamn
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Værlandet
Prisklasse: USD 10 - USD 34
Beskrivelse: I den idylliske Værøyhamna ligg familiebedrifta Værlandet Gjestehamn. Her finn du kro /pub, overnatting, sykkelutleige og info om øyane. Eit godt utgangspunkt for ferietur i havgapet. Rimeleg overnatting i Værlandet Gjesteheim eller meir eksklusiv overnatting på Værlandet Havhotell. Ta kontakt for booking og prisar. Velkommen til oss :)
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: I den idylliske Værøyhamna ligg familiebedrifta Værlandet Gjestehamn. Her finn du kro /pub, overnatting, sykkelutleige og info om øyane. Eit godt utgangspunkt for ferietur i havgapet. Rimeleg overnatting i Værlandet Gjesteheim eller meir eksklusiv overnatting på Værlandet Havhotell. Ta kontakt for booking og prisar. Velkommen til oss :)
Anmeldt 17. januar 2019

Her hadde vi vår faste matplass under oppholdet. God hjemmelaget mat, og rikelig. For enkelte i gruppa var det mer enn nok saus til rettene. Men smakfullt var det.
En uhøytidlig stemning.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jon S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 9 anmeldelser

Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Vårt første møte her var svært god. Laksen smakte utsøkt. Dette var godt. Vi kjem gjerne igjen og då tek vi med nokre gode venner.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 445vidarf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2016 via mobile enheter

spiste dagens middag. Torsk med krepssaus og potetstappe. Veldig god, hyggelig atmosfære, rikelig porsjon. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Svevikoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gry L, Daglig leder på Værlandet Gjestehamn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2016

Takker for hyggjeleg tilbakemelding :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2016 via mobile enheter

Værlandet ligger i et miljø preget av et røft liv på havet. Gjestehavnen er dermed et trygt sted hvor man kan søke lyst og sosialt samvær. Vertskapet har bygget opp en gjestebrygge med utmerket standard, god tilgang på strøm og velholdte sanitæranlegg. Dusjene er nye og reine. Alt er velfungerende og tilrettelagt; til og med gearet på utleiesyklene fungerer som de skal. "Tante Grys Pub" serverer grei kromat og et veldig godt øl; Alden fra Kinn, tappet fra fat. Nesten verdt turen aleine.

Sykkeltur ut til Bulandet anbefales for å sa den flotte naturen ved havet!

Dato for besøk: juli 2016
1  Takk, Stein H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gry L, Daglig leder på Værlandet Gjestehamn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2016

Takker for god omtale :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2016

I forbindelse med vårt opphold på Værlandet Havhotell, ble vi også introdusert til gjestehavnen og Gry.
Gjestehavnen leverte super frokost til oss på hotellrommet . Vi savnet ikke noe !
Vi spiste også middag en dag på kroen. Litt skuffet over menyen . Er klar over at den må være sesongbetont. Den kvelden vi spiste der var det hjort, laks, lettsaltet torsk og villsau på menyoppdlaget. Vi valgte villsau og torsk. Villsau hadde de ikke ! Hvorfor da hadde på menykartet, Gry ?
Det ble to torsk. Den ene var god, den andre blaut , smakløs og overkokt. Hvordan kan det skje ?
Laks - antar at det er oppdrettslaks ! Det er lite spennende med laks overalt på restaurantmenyer i Norge. Selv om laksen er levert fra lokal bedrift, er det kjedelig !
Lite utvalg av flaskevin ! Vi kjøpte også en flaske med det lokale ølet Alden fra Kinn bryggerier.
Spurte om vi kunne ta med på rommet. Men, nei, det kunne vi ikke !!!
Hvis Værlandet Havhotell og Bærlandet Gjestehavn med kro, skal fungere som en enhet gor hotellgjestene, MÅ vi kunne ta med det vi kjøper av drikke og ikke drikker opp på stedet, tilbake til hotellrommet. Det er helt vanlig !
Ellers vil vi skryte av Gry. Hun var fantastisk ! Hjelpsom, bli og et skikkelig ståpåmenneske.

Dato for besøk: juni 2016
Takk, grethe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gry L, Daglig leder på Værlandet Gjestehamn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2016

Hei, og takker for tilbakemelding. Synd at ikkje oppholdet vart som forventa. Menyen var nok litt avkorta når de kom, då vi nettopp hadde hatt festival og var utsolgt for det meste. Kroa får varer berre 1 gong pr.veke, så ikkje lett å berekne... Villsau er ein rett som er veldig populær, og derfor lett å bli utsolgt for. Synd og beklageleg at ikkje torsken smakte. Den òg er ein populær kortreist middag. Vi har nok gjort ein glipp på kjøkkenet då. Oppdrettslaksen får vi òg mykje skryt for. Den varmrøyker kokken sjølv i eit lite heimelaga røykeri.
Er òg einig i at vin-utvalget ikkje er stort :) Det er nok mykje som må gjerast annleis her om vi skal fungere som resturant. Men vi er berre ei vanleg familiebedrift som driv kro, overnatting, sykkelutleige og marina. Kun kokken er profesjonell. Vi andre er sjølvlært og har laga oss ein arbeidsplass, der ungdommane kan ha sommerjobb i alle feriar. Vi er igong og undersøker korleis gjestane kan få kjøpe med seg drikke på rommet. Det krevst eit salsløyve. Vi har berre sjenkeløyve. Her er strenge regler, som vi ikkje kan ta sjanser med. Mister vi sjenkeløyvet vårt er det vel kroken på døra... Håper vi får ein god løysing på dette. Det er fleire som har etterspurt dette. Og som verken vi eller Havhotellet hadde tenkt på på førehand. Håper de vil ta turen attende ein gong, og at vi stadig klarer å bli betre. Fortsatt God sommar :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Værlandet Gjestehamn? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din