Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Kari C
Kolbotn, Norge
Anmeldelse av Værlandet Havhotell
5,0 av 5 boblerAnmeldt 12. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 179
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 179
34.4 km fra Værlandet Havhotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 705
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 705
38.6 km fra Værlandet Havhotell
Restaurant
Bar/lounge
kr 1 699
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    38.6 km fra Værlandet Havhotell
    kr 1 990
    kr 1 856
    • Booking.com
    • Strawberry Hotels
      kr 1 990
    • Hotels.com
    35.3 km fra Værlandet Havhotell
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    kr 1 790
    kr 1 669
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Strawberry Hotels
      kr 1 790
    35.4 km fra Værlandet Havhotell
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    kr 1 725
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Expedia.com
      kr 1 725
    48.0 km fra Værlandet Havhotell
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    kr 1 616
    • Expedia.com
      kr 1 595
    • Hotels.com
      kr 1 595
    • Agoda.com
      kr 1 616
    50.3 km fra Værlandet Havhotell
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Ravnenipa
    • eDreams
    • Agoda.com
    • Priceline
    27.8 km fra Værlandet Havhotell
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    50.5 km fra Værlandet Havhotell
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Værlandet
    Anmeldelser (60)
    Filtrer anmeldelser
    60 resultater
    Vurdering fra reisende
    57
    2
    1
    0
    0
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Vurdering fra reisende
    57
    2
    1
    0
    0
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    3136 av 60 anmeldelser
    Anmeldt 11. juli 2020

    Værlandet Havhotell har en fantstisk beligenhet med nydelig utsikt over havet og Alden. Rommet var rent og pent. Hotellsjefen og hjelperene var hyggelig og svært serviceinstilte. En av dagene tok vi turen til Alden med Alaria AS som vi fikk anbefalt av noen venner. De to jentene på skyssbåten utførte arbeidet perfekt. De var hjelpsomme, imøtekommende, serviceinstilte og i godt humør. Været var strålande og jeg vil anbefale alle å ta turen til idylliske aldrn med Alaria AS.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, beritb885
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

    Vi hadde ei natt i vakre omgivelser. En fantastisk utsikt fra alle rom. Lekkert rom med te kjøkken. Så koselig service fra personale på Jokeren med frokost levert på døra om morgenen. Ingen spisesal eller fellesareal. Kun rom og felles uterom der en ble godt kjent med sine nabogjester om en ønsket det.. Utleie av sykkel er mulig. I sommersesongen bør en bestille sammen med rommet. Sykle rundt på Værlandet og Bulandet i alle krinker og kroker er en fornøyelse. Vi skal tilbake til høst/vinterstormen for å oppleve skikkelig ruskevær.

    Dato for oppholdet: juni 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, Solveig Kristin... A
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

    Supert sted med fin beliggenhet,rent og pent,fine rom.Mye å finne på og se i nærområdet,med bil,sykkel eller til fots. Rolig og avslappende.God frokost levert av Joker,de har også en nydelig fiskesuppe.Obs de stenger kl 17,så handle med til selvhushold før den tid. Du finner alt du trenger til matlaging i leilighetene.Anbefales

    Dato for oppholdet: juni 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, 895gretev
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

    Anbefale å reisa te Værlandet Havhotell hvis du ønske nærhet t havet å naturen. Kun bølgeskvulp å fuglalyd😊 Å med sykkel e det heilt topp å komma seg fram te adle øyene😊frokost levert på døra om mårenen☕️☕️ heilt topp😊

    Dato for oppholdet: juni 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    1  Takk, SvanhildA8
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 4. mai 2020 via mobile enheter

    To dager i det unike øyriket Værlandet og Bulandet ga ro i sjelen og flotte naturopplevelser. Vi bodde på Værlandet Havhotell som er både koselig og fresht - og har i tillegg uslåelig beliggenhet med utsikt mot solnedgang i havet og havørn seilende på himmelen. Servicen var også helt topp! Området byr på et mangfold av opplevelser. Vi valgte topptur til Alden og sykkeltur på Nordsjøvegen - fantastisk begge deler. Vi kommer tilbake for mer 💙

    Dato for oppholdet: mai 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, ingerasks
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser