Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (47)
Filtrer anmeldelser
47 resultater
Vurdering fra reisende
44
2
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
44
2
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 47 anmeldelser
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Det skulle gå fire år før vi igjen besøkte hotellet lengst vest ved storhavet, og nå er vi stormforelsket i hotellet, menneskene og øyene !
Et bedre sted å oppleve frisk luft, spennende natur og det enestående , lille hotellet, fins knapt.
Hotellet med sine åtte minileiligheter har alt for et vellykket opphold - kort eller lengre, og er like rent og velstelt fortsatt.
Elin med sine medarbeidere gjør alt, absolutt ALT, for at du skal ha det godt på hotellet.
Vi var der i vakkert vær i juni, og i gråvær i august. Begge deler like vellykket.
Majestetisk Alden , Høgkletten, Kvitløypen, sykkelturer til Bulandet, Havsalaten og Værlandet gjestehavn og frokost levert på døren fra Joker, er alt med på å gjøre oppholdet vellykket .
Nå håper vi på et tredje besøk i skikkelig høstvær i oktober .

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, grethe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger 2 km fra fergekaia på Værlandet, og har en unik beliggenhet ut mot storhavet. Romslig rom med minikjøkken og terrasse ut mot havet. Vårt rom hadde utsikt mot Alden. Rommene er moderne innredet, og har fasilitetetene man trenger for selvhushold. Vi valgte å få frokosten levert fra Joker Værlandet, og den var god. Servicen fra vertskapet var upåklagelig.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Hellebor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

En fantastisk helg på et fantastisk sted. Rent og pent, frokost på døren. Flott solnedgang å fantastisk utsikt. Denne Øyen må bare oppleves. Båt tur ut til Alden og besteg toppen som var en flott tur på ca 2 timer tur retur. Tips, sjekk ferge tider da den går ikke ofte, måtte vente 3 timer.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Frank R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Lengst ute i Askvoll kommune ligger Værlandet som kalles for Nordens Venezia⛴ her finner du et koselig hotellanlegg som har en fantastisk beliggenhet ute i havgapet.
Makan til generøs gjestfrihet skal man lete lenge etter , ord og bilder blir fattige , øylandet her ute på oppleves.

Jeg hadde en spesiell situasjon i familien min og trengte ro og hvile og her ute står tiden stille og du opplever magiske øyeblikk som du bare må stoppe opp og nyte

Kan anbefales på det varmeste ❤️

Terningkast 6

Sommerhilsen
Geir og Tove

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, toveh171
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Ikke lur på hvor du skal bo når du er på Værlandet . Fantastisk lite Hotel med frokost på døra. Verdens flotteste utsikt , rent og freshed. Her kan du nyte utsikten fra sengen og ha en herlig ferie i fantastisk natur

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 11karic
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser