Christina Zelow L
Kjæledyr tillatt
43.4 km fra Værlandet Havhotell
Se flere hoteller i Værlandet
Anmeldt 11. august 2023 via mobile enheter

Ble mottatt av hyggelige personer
Flott rom med en eventyrlig utsikt og alt i skjønneste orden
Frokost levert på døren som innholder alt en trenger for en vellykket morgen
Et fantastisk sted å gå tur for alle aldersgrupper
Godt tilrettelagt føler at hele samfunnet stiller opp for at gjestene skal trives
Ta turen hittil da

Dato for oppholdet: august 2023
Takk, Kuga2014
Anmeldt 29. juli 2023

Rett og slett en helt magisk opplevelse å bo på dette hotellet. Det har overgått alle våre forventninger.. Fantastisk vertskap, som gjorde alt for at vi skulle ha et fint opphold, rom med en utsikt som tar pusten fra deg, nydelig frukost levert på døra, Ikke minst den stille og gode roen, der en sitter på terrassen og hører på bølgeskvulp og måkeskrik. Balsam for sjela. Vi hadde bestilt to netter, men fikk utvida med ei ekstra. Og vi kommer gjerne tilbake til denne perla der hav og himmel møtes.

Takk, Anna B
Anmeldt 11. juli 2023 via mobile enheter

Må bare si at Værlandet havhotell er noe av det flotteste stedet jeg har vært! Flotte rom, spektakulær utsikt, fantastisk padleterreng deilig frokost levert på døra og superhyggelig vertskap! Kunne ikke ønsket meg noe bedre! Anbefales på der varmeste!

Takk, Anne Cathrine F
Anmeldt 9. juli 2023

Resepsjon på Joker på ferjekaia, herlig kjøttsuppe middag samme sted i en liten kafekrok 😊 Lista var lagt 🤩Havhotellet med 8 rom proppet med sjel og comfort, en utsikt du blir ydmyk av. Taus rett og slett! Herlig frokost brakt på døra kl 9 av smilende, lavmælte eiere. Naturen på Værlandet og Bulandet gjør en Vestlending stolt! Hyggelige folk over alt 😊Tusen takk 🤩 Vi kommer igjen 🤩

Takk, Rønnaug T
Anmeldt 27. juni 2022

Dette var virkelig en opplevelse. Et "enkelt" hotell med fine rom med en utrolig utsikt mot havet, kystlandskap og dyreliv. Vennlig og serviceinnstilt vertskap gjorde sitt ytterste for at besøket skulle bli så bra som mulig, og det ble det.

Anbefales på det sterkeste!

Romtips: Alle rom har fantastisk utsikt!
Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, bjornmo