Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sving av fra E39 for god mat”
Anmeldelse av China Palace Lyngdal

China Palace Lyngdal
Vurdert som nr. 5 av 6 Restauranter i Lyngdal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. september 2020

Farter du langs E39 på strekningen Kristiansand - Stavanger, er det få steder langs veien som tilbyr god mat. Spander derfor 2 - 3 km. ekstra, og ta turen innom China Palace ved Rosfjorden i Lyngdal. Her finner du et lite, nesten utrivelig lokale, men med svært hyggelig betjening og rimelige priser. Maten kommer raskt på bordet, og den smaker godt.
Corona-tips: Jeg "antibacket" hendene godt, og det smaker med en sneip etter maten og før bilturen. Sneipen ble tent, og hendene tok fyr. Det kaller jeg skikkelig virusbekjempelse.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, kleppah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (17)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 17 anmeldelser

Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Grei service men maten smakte ingenting. Vi fikk lite mat og forskjellig mengde. Betalte 400kr for to hovedretter og når det er tre kjøttbiter på tallerken blir man skuffet.

Dato for besøk: september 2020
Takk, IselinJacobsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2020

Maten er alltid fantastisk god, snille folk og god service!

Nå har heldigvis heila lokalet blitt både finare og koseleg, men alikevel
trist at det flottaste området av og til er avstengt, blir lit uhyggeleg å gå her når me ser den flotte plassen me ville ha sittet, men ikkje får. Derfor kan det dessverre bli litt skjeldnare at me går her.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, frk_fjermestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Merkelig tilberedt mat. Bruk av frosne grønnsaker og boksmat. Hyggelig betjening. Stort forbedringspotensial.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, elliotkimj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Jeg har vert på utallige kina restauranter i Norden. Denne her tok kaka av den verste maten... Det er første gang jeg kun har spist noen gafler av maten og kastet det. Men det gjorde jeg her... Jeg hadde frityrsteigt kylling i søtsur saus og mannen lam i karri. Kjøttet smakte ikke noe kjøtt vi har smakt til nå.. EKKELT! Søt sur saus var ikke rød en gang. En slags jevning med noe i... Karrien utvannet og rett og slett ekkel.. Fjordland lager betre mat og her skrøyde di over den erfarne kokken!? Barna mine på 2 og 7 år hadde lagt betre mat.. Hxn som er kokk her har tydeligvis ingen skole og børde unngå å lage så motbydelig mat til folk. Vi ble faktisk dårlig av maten... Så ikke gå her folkens!Ikke hadde de lunsj heller så vi betalte dyrt for mat jeg ikke ville betalt et øre for!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, annie8219
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på China Palace Lyngdal, så også på

 

Har du vært i China Palace Lyngdal? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din