“Ikke noen god middag”

China Palace Lyngdal
Vurdert som nr. 5 av 10 Restauranter i Lyngdal
Anmeldt 25. juni 2023 via mobile enheter

Kylling med søtsursaus
Lite kylling som virket meget tørr

Lite grønnsaker
Trist middag som vi ikke gjentar.
Kommer ikke igjen.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Kjell H

Anmeldt 4. februar 2023

Rask levering av dårlig og dyr mat. Smakløs saus med rar farge. Hermetisk ananas og sjampinjong. 750 kr for to middag og to barnemeny med drikke.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, johnnyo979
Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Forferdelig mat! Et tygg og klarte ikke å spise mere. Hadde frityrstekt kylling, den var bløt og rar, sausen var heller ikke noe god.

Takk, R8395HQcarolines
Anmeldt 16. april 2022 via mobile enheter

Smakløs sur/søt saus og innbakt svin.
85 kr ekstra for stekt ris istf hvit ris. Rart at restauranten ikke har gjort endringer etter mange slike anmeldelser tidligere

Dato for besøk: april 2022
Takk, roaraaserud
Anmeldt 19. mars 2022 via mobile enheter

I dag hadde vi middag hos dere. Middag for 2 til nesten 1000kr og det vi sitter igjen med er en super dårlige opplevelse, Var innom hos dere i dag å spiste, hadde så lyst på biff ,bestilte dagen dyreste biff retten dere har på menyen, den kostet 330 kr for indrefilet med saus. Til en så stiv pris forventet eg og få en biff på 200g på fatet,her fikk vi neppe 150g, sausen er jeg sikker på min tipp oldemor hadde laget en bedre saus en dette, har spist mat flere plasser i Norge og fattige plasser i utlandet og ingen har vært så dårlige så denne, jeg vil med hånda på hjerte aldri spise her igjen og jeg hadde aldri gitt 100kr for den indrefilet middagen en gang! Dette blir min siste gang her !  Og har aldri fått så dårlig opplevelse på noen andre kinarestuadnerg her i Norge. For å ikke nevne og glemme det middag for 2 stk til nesten 1000kr er ikke verdt det en plass !!!!

Dato for besøk: mars 2022
Takk, 179madelenp

Reisende som så på China Palace Lyngdal, så også på

Har du vært i China Palace Lyngdal? Del dine erfaringer!