“Fabelaktig”
Anmeldelse av Paulsens Hotell & Cafè

Paulsens Hotell & Cafè
Vurdert som nr. 1 av 10 Restauranter i Lyngdal
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Hotell & Cafe fra 1894 med Dansk og Norsk traditionemad samt hjemelaved saft, nykværned kaffe og unævnlig forskjellige drike av det sterke slag. Hotellet midt i sentrum af Lyngdal med aabent alle dage. Paa 2. klasse byder vi dig ind til andlædninge saa som fødselsdage, barnedaab, confirmatione eller rett aa slett bare for et hyggelig uformelt træff i de Engelske lacselorders fodspor. Vil du reise paa 1. klasse saa tager vi dig med paa en reise i tid der du muligens bliver satt til at tømme nattpotten der staar paa rom nr 3, stryge linduge eller kværne kaffe til dine venne. Men du belønnes med deilig hjemelaved treretters middag, kaffi paa kjelen, samt vilde spreld aa historie fra Paulsens fyldige historiebog. Stuepigen vekker dig ved hanens gal efter en god natts søvn, i et av vores 10 deilige dobble rom. Du blive ønsket god morgen med nykogedt kaffe samt hjemmebaget brød... men bare hvis du kvelden i forveien fant ud at blive natten over... Vi haaber snart at se dig hos os!
Anmeldt 8. august 2020

Gjennomført hotell i gammel stil, utrolig serviceinnstilte og hyggelige, god frokost, god kaffe og fin belliggenhet.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Magnus S H

Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Vi tok turen innom denne historiske perlen på vår ferd og det var en svært hyggelig opplevelse. En storslått bygning, hvor både møbler og dekor er intakt. Spiste en deilig fiskesuppe til lunsj.

Paulsens kafé kan absolutt anbefales!

2  Takk, 595trudeb
Anmeldt 8. mars 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig restaurant med gammelt historisk miljø og hyggelig betjening. Maten var utmerket! Både suppen og burgeren var smakfull.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, rbakke
Anmeldt 7. mars 2020 via mobile enheter

Opplevelsesrik og unik. En gjennomført reise tilbake til år 1900. Service, høflighet og hjemmelaget på sitt beste😇 Vi kommer igjen

Dato for besøk: mars 2020
Takk, Sonja B
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Koselig, gjennomført gammeldags stil. Både inne og ute. Hyggelig personale.
Spiste fiskesuppe og kveite. Nydelig begge deler. Eneste var litt kjedelig, kjøpe baguett til suppe. Stod ikke i stil med resten av image.
To middager med vin til 750 kr.
Har ett greit utvalg av kaker og annet søtt til kaffien.
Anbefales.

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, estokkah

Reisende som så på Paulsens Hotell & Cafè, så også på

Har du vært i Paulsens Hotell & Cafè? Del dine erfaringer!