Perfekt søndagsunderholdning

Dette ble en perfekt søndag for 4 gutter på 6 og 8. Her er løyper for trente og utrente. En trygg... les mer

Anmeldt 16. august 2020
ferdemann
Bergen, Norge
Veldig gøy for små og store

Anmeldt 21. juli 2020
35martet

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Klatrepark og zipline var veldig gøy både for 4åring (miniløype) og 8åring med følge i hele parken. Meget hyggelige ansatte og fine fasiliteter.

Takk, 35martet
Anmeldt 12. juli 2020

Det er ingen tvil om at zipline var det mest spennende for 5 besøkende fra 11 til 22 år. Vi kan seile over tretopper, en foss og en stor elv. Klatreparken er profesjonell på alle vis og passer for de fleste i noenlunde god form.

1  Takk, Jarle T
Anmeldt 5. juli 2020

Voss active, er en klatrepark som ligger i naturskjønne omgivelser.

En plass med mye moro for dem som er aktive, lekende og liker og teste sine forhold til høyder.

Noe for store og små.

Takk, mailinn2020
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Jeg var i klatreparken sammen med voksne og ungdommer for å bli kjent. Det var noen år siden, men det var en fin opplevelse! Kan kannbefales!

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, 413axelg
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Vi var med tenåringer og en 8 åring. Godt system at en kunne velge sele etter hvor høyt en tenkte seg da slapp vi voksne å gå på den høyeste. Det var mange gode løyper også på den laveste og der var en festet hele tiden at det ikke var noen som satt fast og måtte hjelpes ned. Også på den høyeste løypen var det mange gode exitpunkter om en angrer slik at det er greit å komme seg ned uten å måtte tilkalle assistanse. Beste klatreparken jeg har vært i og jeg har høydeskrekk så var med resten av familien som ikke er redd høyder :)

Dato for opplevelse: august 2017
1  Takk, 556leneh