“Lunsj”

Kjøkken: Norsk, Skandinavisk
Beskrivelse: Hjemmelaget norsk husmannskost
Beskrivelse: Hjemmelaget norsk husmannskost
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Kjøpte karbonadesmørbrød, eplekake, brus og te.
Som vanlig god mat og hyggelig betjening.
Mye folk, men det må man regne med på et så bra sted.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 730arnsteins
MortensKro, Manager på Morten's Kro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2019

Tusen takk, 730arnsteins. Håper du nyter vinteren!

Anmeldt 23. desember 2018

Bestilte catering herfra, stort koldtbord med stor pris. Noe av det som sto i menyen kom ikke, men vi fikk mye vi ikke hadde bestilt, ingen setter vel pris på å få fisk når man bestiller spekemat og ost.
Det var veldig ujevne mengder av mat noe var det nesten ingenting av og noe var det overflod av.

Neste gang blir det en annen leverandør, helt sikkert.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Serendra
MortensKro, Leder  på Morten's Kro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. januar 2019

Hei, takk for tilbakemelding. Det var godt å høre at dere likte så godt den varmrøkte pepperlaksen som ble feillevert til dere :) Vi snakket med Marit Pettersen da tomme fat og boller ble levert og håper det endte med et lite plaster på såret.

Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

I grenseområdet mellom Oslo og Nittedal finner du denne kroa, som i flere tiår har gledet reisende med god norsk mat. Vi feirer julen inn hvert år her, med juletallerken eller pinnekjøtt med ditto tilbehør. Det er nesten alltid fullt her, servitørene er blide og raske. Vi er alltid fornøyde!

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, sveinatlea

Takk for dette! Så koselig :)

Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Her får du veldig god cafe’mat, god gammeldags husmannskost. Har spist her mange ganger og maten er alltid god. Et lite minus i dag var at potetene var litt lite kokt, men veldig gode kjøttkaker. Anbefaler å ta søndagsmiddagen her.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, 570julier
MortensKro, Chef på Morten's Kro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2018

Hei, Julie. Det er akkurat det vi streber etter - god tradisjonell husmannskost. Takk for både besøk og tilbakemelding :)

Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

Kroens fiskegrateng, nydelig. Jeg passer på når fiskegrateng står på menyen. Min samboer velger raspeballer. Store porsjoner. Godt tilberedt. Gode grønnsaker. Hyggelig betjening og koselig lokale. Tar en tur rett som det er. Fiskegratengen anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Gunn Josephina H

Hei, Gunn. Hjertelig takk for dette! Vi bytter store deler av menyen vår hver dag - følg med på våre hjemmesider.

Reisende som så på Morten's Kro, så også på

Har du vært i Morten's Kro? Del dine erfaringer!