Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fullt av folk på en søndag,”
Anmeldelse av Morten's Kro

Morten's Kro
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Hagan
Prisklasse: USD 20 - USD 32
Kjøkken: Norsk, Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag
Beskrivelse: Hjemmelaget norsk husmannskost
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Fullt av folk på en søndag, men ikke verdt et besøk. Kjøttkaker og knusktørr ertestuing, med skysaus som gele. Byttet denne i pepperbiffgryte, forsåvidt greit kjøtt men ingen pepper og temmelig smakløs saus.

Dato for besøk: september 2020
Takk, ChristelGundelach
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MortensKro, Kokk på Morten's Kro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2020

Hei, Christel og takk for besøket :) Vi setter pris på din tilbakemelding og tar det til oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (102)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 102 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi tok en avstikker fra E6 for å spise lunsj. Greit utvalg i menyen, men maten var skuffende og dyr. Det eneste som falt i smak var kjøttkaker. Se etter andre steder langs veien.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 417ke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MortensKro, Leder  på Morten's Kro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Hei, K E. For å kunne forstå, endre, lære, utvikle osv. skulle vi gjerne visst hva som ikke falt i smak her. Gjerne også grunnlaget for å bli skuffet over prisene våre. Håper du ombestemmer deg neste gang du er i nærheten :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2020 via mobile enheter

Skuffende besøk i dag. Kjøttkakemiddag med ertestuing. Ertestuingen var merkelig smakløs, sausen smakte buljong og hadde en konsistens som minnet om gelé, antakelig jevnet med maizena. Kjøttkakene hadde fin konsistens men var altfor salte. Alt i alt en dårlig opplevelse.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, Rivanol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MortensKro, Leder  på Morten's Kro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Hei, Rivanol. Det stemmer at vi jevner sausen til kjøttkakene med økologisk maismel. Det aller meste av maten vår er glutenfritt, til glede for mange. Her høres det ut som det har blitt jevnet for mye, håper du prøver de igjen en annen gang. Fortell oss da gjerne om det besøket blir bedre, takk.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2020

Vært innom et par ganger på denne fine institusjonen som har blitt varmt anbefalt av de fleste jeg har møtt etter å ha flyttet til Oslo.
Store porsjoner, maten smaker hjemmelaget og atmosfæren er behagelig selv om der ofte er mye folk

Absolutt verdt en tur !

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 725kristianl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MortensKro, Leder  på Morten's Kro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Hei, kristian! Takk skal du ha for denne!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2020

Jeg har vært på Mortens mange ganger. I går kom de ikke så bra ut. Jeg kjøpte et stort og dyrt smørbrød, og da forventer en litt mer enn noe micro-greier.
Dette er ikke bra nok til ca 100,- kr.

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Trond S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MortensKro, Leder  på Morten's Kro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Hei, Kresen. ca. 100,- for et smørbrød er vel ikke så dyrt? Micro-greier? Det skjønner vi ikke noe av, dessverre.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Morten's Kro, så også på

Har du vært i Morten's Kro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din