Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Morten's Kro

Morten's Kro
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Hagan
Prisklasse: USD 17 - USD 28
Kjøkken: Norsk, Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag
Beskrivelse: Hjemmelaget norsk husmannskost
Anmeldt 31. juli 2021

De siste gangene ( 4 ) er maten blitt dårligere, har alltid dratt innom mortenskro på vei til fjellet ca 2 g pr mnd og spist men opplever nå at kvaliteten på middagen er dårligere. I dag sprøstekt makrell? Denne var seig i skinnet ( varmet i micro) en skuffelse som de 3 foregående gangene så trist men nå er det siste gang.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, annemM2514LV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MortensKro, Chef på Morten's Kro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2021

Hei, AnneM. Det var leit at du ikke vil komme innom oss lengere. Makrell i mikrobølgeovn kan vi love deg at aldri skjer hos oss :) Håper du får en fin sommer videre allikevel :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (103)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 103 anmeldelser

Anmeldt 20. juni 2021

Vi samlet barn og barnebarn pluss noen venner til en liten feiring på vår 25 års bryllupsdag. Vi var 18 stk. fordelt på 5 bord. Vi fikk maten server til alle samtidig. Det var forskjellig retter. Men alle var meget fornøy med maten. Helt ypperlig. Og veldig hyggelig betjening som serverte oss så vi skulle slippe å fly å hente selv i disse koronatider. Mortens kro er å anbefale. Vi bor i nærheten så vi kommer nok igjen.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Karstein M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MortensKro, Chef på Morten's Kro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2021

Tusen takk, Karstein. Så gøy å endelig kunne samles igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2021 via mobile enheter

Mortens kro er en...kro. Det betyr at det er ikke alltid livsglede å spore i de ansattes ansikter og at man nok heller bør rydde bordet selv enn å vente på at andre tar seg av det. Spesielt i disse covid-tider.

Men maten...idag ble det kalvestek til meg og fleks og duppe til partneren. Foruten lite smak på duppa smakte alt helt himmelsk. For 485 kr inkl drikke ble vi gode og mette, og den planlagte desserten får vi ta en annen dag. Super score idag fordi god mat.

Dato for besøk: februar 2021
1  Takk, monsebakken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MortensKro, Chef på Morten's Kro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mars 2021

Takk for både besøk og tilbakemelding, monsebakken.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2021

Mortens kro er absolutt min favoritt. Alltid god mat. Hyggelig betjening. Bra priser. Veldig bra smittetiltak. Vet mange reiser lange veier for et besøk der. Takk.

Dato for besøk: desember 2020
Takk, torskl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MortensKro, Chef på Morten's Kro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2021

TAKK! Rørende feedback nå i disse tider :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. desember 2020

Gode retter i norsk mattradisjon. Trivelige lokaler. Utebord om sommeren. Grei beliggenhet midt mellom E6 og Rv4 rett nord for Oslo.

Dato for besøk: desember 2020
Takk, 512einarb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MortensKro, Chef på Morten's Kro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2021

Tusen takk, Einar B :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Morten's Kro, så også på

Har du vært i Morten's Kro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.