Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Mahaweli Tours & Holidays på
Anmeldt 18. mars 2024

Fantastisk opplevelse å reise rundt med egen sjåfør fra Mahaweli. Vi har fått oppleve store og små severdigheter, lokal mat, kultur, flott natur og et gjestfritt og smilende folkeslag. En stor takk til vår guide, sjåfør og nye venn Shantha som med sin ekstra service og omsorg gjorde ferien uforglemmelig. Tusen takk!

Dato for opplevelse: mars 2024
Takk, Kjell G
Anmeldt 8. januar 2024 via mobile enheter

Veldig fornøyd med bestilling av togbilletter. Enkelt og greit. Billettene ble levert på hotellet vi bodde i Kandy kvelden før avreise. Ble kontaktet av reiseoperatører i forkant for å avtale levering.

Takk, VeronikaH383
harshanalk, Guest Relations Manager på Mahaweli Tours & Holidays, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2024

Kjære herr/fru, hilsen fra Sri Lanka. Tusen takk for at du brukte din verdifulle tid på å dele din fantastiske anmeldelse med oss. Den er veldig verdifull for oss :) Håper du likte togreisen din...Det var en glede å betjene deg og ser frem til å møte deg igjen. ønsker å holde kundene våre fornøyde. Vær velsignet :) Takk..

Anmeldt 26. desember 2023

Vi var 11 i reisefølget. Yngste jente på 3 år og eldste på 76 år. Vi hadde en flott opplevelse. Sri Lanka er et vakkert land med mange hyggelige og pratsomme mennesker, som er opptatt av at du skal ha det best mulig. Selve rundturen er fint lagt opp med mye variert natur og mange ulike høydepunkt underveis.

Det er enkelte lange strekk med kjøring - veiene er nokså smale og svingete ikke ulikt Norge. Det føltes likevel trygt og trafikken var aldri kaotisk. Vi hadde en flink sjåfør og en kunnskapsrik og meget hyggelig og kunnskapsrik guide Riyancy Gangewatta. Begge var opptatt av å gjøre turen best mulig for alle sammen!

Jeg vil absolutt anbefale å reise hit selv om reisetiden er noe lang fra kalde Norge.

Dato for opplevelse: desember 2023
Takk, Jon C
Anmeldt 13. februar 2020

Vi hadde rundreise i 8 dager med sjåfør/guide fra Mahaweli Tours, vår sjåfør/guide Harsha Dulan var en utrolig dyktig og kunnskapsrik person og har fullført hele programet. Transporten var veldig bra organisert og presis på alle tider, standaren på bil var veldig bra.
Standart på hoteller var forskjellig: fra veldig bra på Grand Udawalawe Resort til dårlig og skittent på Summer Hill Breez. Vi tok noe bilder for å sende de videre til Flamingo Tours.
Utflukter gikk storsett fint bortsett utflukt til te plantation Nuwara Eliya. Guiden rasset hele presentation på 15 min og glemte gi oss smaksprøve av te....
I motsettning til den var det veldig spennede og interresant omvisning i Spice Garden i Kandy.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, 823tores
Anmeldt 22. januar 2020 via mobile enheter

Vi hadde en flott rundtur, bl a, Sigiriya, Kandy, Nuwara Eliya, Ella, Udawalwe og avsluttet med badeferie i Unawatuna. En fantastisk opplevelse. Stor takk til vår flinke, hyggelige og hjelpsomme guide og sjåfør Chinthaka.

Dato for opplevelse: januar 2020
Takk, Trail00626570043