Linda L
Facade/entrance
43.1 km fra Juvasshytta
Se flere hoteller i Galdbygde
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Vi ville ta en tur i fjellet, og endte litt tilfeldig opp på Juvasshytta, uten å ha sjekket noe i forkant.
Kom opp sent, men fikk raskt satt bilen på plass, og booket tur for neste morgen.
Om du bor på Juvasshytta, så kan du være med på den første turen pm morgenen Kl 09.00. De andre starter Kl 10 og senere...
Flott. Beliggenhet og hyggelig betjening. Fin peisestue og liten butikk med litt turklær. Så har de satt opp en hytte/ cafe på toppen av Galøpiggen.... dyrt, men deilig med noe godt etter lang tur.
Vi brukte nesten 7t på turen, men det er litt venting (bytte av utstyr...) og flinke førere som sikrer over isbreer og steineøyser.
Pass på å ha gode sko, skall jakke og bukse, og ta med mat/drikke.
Turen er totalt ca 7t i passende tempo. Det var flere barnefamilier, og folk i alle aldre.

Dato for oppholdet: august 2018
3  Takk, boyen26
Anmeldt 28. juli 2018

Vi var tre familiemedlemmer som overnattet en natt i forbindelse med topptur til Galdhøpiggen. Rommet var rent og pent, nylig oppusset og med eget bad. Frokosten var virkelig god med hjemmebakt brød og muligheten til å smøre matpakke å ha med. Vi var veldig fornøyd med oppholdet.

Takk, Else P
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Vi hadde booket feil dato, og dukket intetanende opp på en fullbooket hytte... Må virkelig skryte av hvordan de ansatte taklet dette. Her ble det ordnet opp og improvisert på imponerende vis. Servicen var fabelaktig!
Frokosten var bra og du finner knapt en matsal med bedre utsikt!

Takk, steinmagnes
Anmeldt 4. juli 2018 via mobile enheter

To netter for tur til Galdhøpiggen. Beliggenheten er fantastisk. Dessverre var rommet møkkete. Måtte vaske bort blod fra gulv og toalett, så badet var ikke vasket. Det er uakseptabelt. Maten varierer. Fra smakfullt til pinlig enkelt. For små porsjoner, spesielt for de som har gått topptur.
I følge et skilt på veggen, kunne el bil lades for 200 kr natta. I resepsjonen sa de at de ikke hadde utekontakter for lading... Det var flere kontakter. Underlig og lite serviceinnstilt.

Takk, LaDurr
Anmeldt 2. juli 2018

Bodde på Juvasshytta 2 døgn for å gå Galdhøpiggen.Rent og pent.
Fantastisk beliggenhet på foten til Norges høyeste fjell.
Hjelpsomme og flinke folk som gjør det lille ekstra for at du skal føle deg velkommen.
God enkel mat og et godt utvalg av lokale øl.

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, 880bj_rnt