Mariannfj
71.3 km fra Juvasshytta
62.0 km fra Juvasshytta
Se flere hoteller i Galdbygde
Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

Vi er en familie på 4 som skulle gå på Galdhøpiggen.
Vi henvendte oss til personalet i skranken i fht utfordringer vi fikk med bommen på tur opp og ble møtt av frekt og ufint personale.
Her legger vi ikke igjen en krone!
Personell i serviceyrker burde virkelig tenke over hvordan man møter sine gjester.
Vi fikk en dårlig start på dagen og turen vår pga denne hendelsen.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, juneelisabethk
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Vi var to veninner som hadde forhåndsbestilt billetter til Galdhøpiggen gjennom Juvasshytta. Opplegget var skuffende da briefingen før turen vår umulig å høre hva de sa. Etter vi hadde stått i kø en stund for å få seler til brevandring og var helt fremderst kom en av guidene og ville ha oss i en ny kø. Spørsmål om hvilken sele vi burde ha fikk vi ikke svar på. Det var utrolig mye venting hele turen. De burde så absolutt laget et bedre opplegg for de som ikke vil stå å vente på eldre og barnefamilier. I tillegg når vi var nede for å sette på oss tau, og igjen ventet lenge på å gå ned så hadde de ingen kontroll på hvem som var på hvilken gruppe, eller hvem som har sittet lenge å fryst og ventet på å gå ned. Breen var heller ikke noe spesiell å gå over. Anbefales heller å gå alene om du vil få mest ut av denne turen!!

Dato for oppholdet: august 2018
2  Takk, lindalV3597IF
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Vi ville ta en tur i fjellet, og endte litt tilfeldig opp på Juvasshytta, uten å ha sjekket noe i forkant.
Kom opp sent, men fikk raskt satt bilen på plass, og booket tur for neste morgen.
Om du bor på Juvasshytta, så kan du være med på den første turen pm morgenen Kl 09.00. De andre starter Kl 10 og senere...
Flott. Beliggenhet og hyggelig betjening. Fin peisestue og liten butikk med litt turklær. Så har de satt opp en hytte/ cafe på toppen av Galøpiggen.... dyrt, men deilig med noe godt etter lang tur.
Vi brukte nesten 7t på turen, men det er litt venting (bytte av utstyr...) og flinke førere som sikrer over isbreer og steineøyser.
Pass på å ha gode sko, skall jakke og bukse, og ta med mat/drikke.
Turen er totalt ca 7t i passende tempo. Det var flere barnefamilier, og folk i alle aldre.

Dato for oppholdet: august 2018
3  Takk, boyen26
Anmeldt 28. juli 2018

Vi var tre familiemedlemmer som overnattet en natt i forbindelse med topptur til Galdhøpiggen. Rommet var rent og pent, nylig oppusset og med eget bad. Frokosten var virkelig god med hjemmebakt brød og muligheten til å smøre matpakke å ha med. Vi var veldig fornøyd med oppholdet.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Else P
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Vi hadde booket feil dato, og dukket intetanende opp på en fullbooket hytte... Må virkelig skryte av hvordan de ansatte taklet dette. Her ble det ordnet opp og improvisert på imponerende vis. Servicen var fabelaktig!
Frokosten var bra og du finner knapt en matsal med bedre utsikt!

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, steinmagnes