jansan10
63.2 km fra Juvasshytta
60.2 km fra Juvasshytta
Se flere hoteller i Galdbygde
Anmeldt 3. august 2020

Vi var to par som bodde her i forbindelse med vår tur til Galdhøpiggen i slutten av juni. Rommene vi fikk var fine og rene.
Vi hadde også to middager her i tillegg til frokosten. Maten var det ingenting å utsette på. Det smakte meget godt.
Litt sen servering og logistikkutfordringer var det der, men servicen var det ingenting å si noe på.
Til å være et 'hytte' og de som jobber der også har mange andre oppgaver, så er dette av høyere klasse.
Vi koste oss masse og hadde en meget fin helg på Juvasshytta.

Dato for oppholdet: juni 2020
3  Takk, 2014Eva
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Svarer ikke på telefon eller elektroniske henvendelser. Padde sure folk i resepsjonen og vi ble regelrett kjeftet ut igjen når vi stakk hodet inn for å spørre hvor oppmøtested for Galdhøpiggen-tur var. Forsøkte å kjøpe noen sjokolader til turen, like padde sure og ble lekset opp om at de solgte sjokolade på piggen også (ja, til tre ganger prisen...). At sånne folk kan holde det gående i turist og service-næring er et mysterium for meg 🤔 Men turen til piggen var fin 👍⛰️

1  Takk, 243marleneb
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 5 voksne og 1 barn på to-dagers tur inkl. tur til Galdhøpiggen. Selve turen og guidingen har vi ikke mye å utsette på. Flinke guider med mange turister. Maren var morsom og dyktig. Litt mye venting på vei over breen tilbake uten at vi fikk svar på hvorfor, men en fantastisk tur!

Rommene er svært enkle, noe som er greit, men det var elendig rengjøring her og det er ikke greit, med Covid-19-utfordringene. Jeg syns de ansatte gjorde så godt de kunne for å organisere frokoster og middager, men vi fikk mye mer som var ført på rommet enn det vi hadde ført på rommet. Vi fikk diskutert ned nesten alt som var feilført, men det trekker ned og er unødvendig og en ubehagelig diskusjon. Dersom de hadde hatt bedt om signatur ved hver handel hadde dette vært mye lettere å avklare.

Takk, GunnarHardbalne
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Bodde på Juvasshytta i sammenheng med vår topptur til Galdhøpiggen. Kostet 100kr å passere en bom på tur opp til hotellet, grunnet privat vei. Personalet lyste god service, og var veldig behjelpelig til alt vi måtte lure på. Spiste middag det som var 3-retters og veldig god! Litt dyrt, men det må man regne med. Anbefaler en overnatting her til alle som skal på tur på Galdhøpiggen!

Dato for oppholdet: juni 2020
2  Takk, AnePleym
Anmeldt 19. september 2019 via mobile enheter

Vi hadde gledet oss lenge til oppholdet på Juvasshytta og tur til Galdhøpiggen. Bilturen opp til hytta var rett og slett magisk, vi filmet hele veien.

Beliggenheten av hytta er et perfekt utgangspunkt for turen, det er god mat der, og komfortable senger.
Vi ble fascinert av frokostutsikten fra matsalen, og turen til Galdhøpiggen var fin, med en meget erfaren guide.

Men servicen på hytta synes jeg er dårlig! Helt umulig å få kontakt med dem på forhånd (vi sendte både mail og melding via facebook i forkant av oppholdet, men ingen av delene ble besvart), ekstremt lite smil, svarer kort og klager høyt på at folk ikke rydder etter seg. De som satt i resepsjonen fant en feil ved vår bestilling og forandret den uten å si fra til oss, så ved utsjekk måtte vi betale ekstra. Og da jeg ble usikker og ville få en forklaring, kom det hele 3 stykker mot meg alene og sa at det var min feil. Jeg ble veldig lei meg og dro hjem med en følelse av at her må ledelsen lære sine ansatte hva god kundebehandling er! Det er helt uakseptabelt å drive Norges høyeste fjellstue på den måten. Det koster tross alt som et 4-stjerners hotell.

Dato for oppholdet: september 2019
2  Takk, iriwes