Vi hadde gledet oss lenge til oppholdet på Juvasshytta og tur til Galdhøpiggen. Bilturen opp til hytta var rett og slett magisk, vi filmet hele veien.
Beliggenheten av hytta er et perfekt utgangspunkt for turen, det er god mat der, og komfortable senger.
Vi ble fascinert av frokostutsikten fra matsalen, og turen til Galdhøpiggen var fin, med en meget erfaren guide.
Men servicen på hytta synes jeg er dårlig! Helt umulig å få kontakt med dem på forhånd (vi sendte både mail og melding via facebook i forkant av oppholdet, men ingen av delene ble besvart), ekstremt lite smil, svarer kort og klager høyt på at folk ikke rydder etter seg. De som satt i resepsjonen fant en feil ved vår bestilling og forandret den uten å si fra til oss, så ved utsjekk måtte vi betale ekstra. Og da jeg ble usikker og ville få en forklaring, kom det hele 3 stykker mot meg alene og sa at det var min feil. Jeg ble veldig lei meg og dro hjem med en følelse av at her må ledelsen lære sine ansatte hva god kundebehandling er! Det er helt uakseptabelt å drive Norges høyeste fjellstue på den måten. Det koster tross alt som et 4-stjerners hotell.