Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Agoda.com
Priceline
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (203)
Filtrer anmeldelser
203 resultater
Vurdering fra reisende
51
66
53
19
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
51
66
53
19
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3439 av 203 anmeldelser
Anmeldt 17. oktober 2018 via mobile enheter

Hadde en natt på Thon hotell Triaden. Pent rom og gode senger. Hyggelig resepsjonenist ved innsjekk og en helt fantastisk frokost dere kan være stolte av. Hyggelig når kokken går rundt å snakker med gjestene
Det som trakk ned var altfor dårlig toalettpapir som smuldret opp ved bruk, en nattevakt som satt på disken og kikke på sin mobil i stedet for å vie sin tid til sine gjester når vi kom inn(vi hadde rom 335 ) så var fin utsikt ned til disken fra rommet... Dårlig luft og varmt på rommet. Kunne godt vært bedre lydisolering ned til lobbyen. Vil tro det oppleves mye støy om det er mange der nede for gjestene som ligger på rom. Såpe dispensere i dusjen er limt veldig skrift på. Men alt i alt et veldig hyggelig opphold

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, idabeislands
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TriadenManagement, General Manager på Thon Hotel Triaden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2018

Takk for din tilbakemelding. Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss!

Mvh Linda Bø, Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Forholdsvis store rom som er rene og pene.
Veldig bfhagelig seng.
Personal i resepsjon kunne vært mere imøtekommende!
Frokost fikk jeg ikke tid til å spise siden jeg måtte dra før de åpnet for den 06.30

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 663torev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TriadenManagement, General Manager på Thon Hotel Triaden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018

Takk for din tilbakemelding. Velkommen tilbake til oss!

Med vennlig hilsen
Thon Hotel Triaden
Linda Bø
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2018

En stund siden siste besøk, og her har det skjedd ting. Nyoppusset og med en helt annen feeling på service og atmosfære. Nydelig frokostbuffè og svært hyggelig betjening.
Da er det bare å holde nivået oppe.En negativ ting; det var dårlig avløp på bad; et kjent problem på hotell.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, DogOnSnail
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TriadenManagement, General Manager på Thon Hotel Triaden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2018

Takk for din hyggelige tilbakemelding etter ditt opphold her på Thon Hotel Triaden. Velkommen tilbake til oss!

Med vennlig hilsen

Linda Bø, Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018

Jeg vuderer å aldri bo i Oslo sentrum igjen etter to netter på Triaden!

Why? Personalet i kantina er supervennlige, alle på hotellet gjør sitt beste for å gjøre oppholdet ditt ekstra flott. Frukosten er noe av det beste jeg har vert borti. Litt over gjennomsnittet fornøyd.

Romtips: Rom inn mot lobby er stille og fredelig
Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Maiken B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TriadenManagement, General Manager på Thon Hotel Triaden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2018

Tusen takk for din utrolig hyggelige tilbakemelding etter ditt opphold på Thon Hotel Triaden. Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss igjen.

Med vennlig hilsen

Linda Bø, Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

Triaden er blitt bedre de siste årene etter å ha blitt renovert litt, men fremdeles syns jeg dette er det dårligste hotellet i Thon kjeden jeg har besøkt. Ok rom og grei plassering. Fikk ikke tilbud om noen av mine fordeler som Thon medlem.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, bj_rnhelgej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser