Expedia.com
Orbitz.com
Travelocity
Se alle 14 tilbud
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Frokosten var god og variert. Det var hyggelig betjening selv om det tok lang tid før det dukket opp noen som kunne hjelpe oss med å sjekke inn, vi kom litt sent men før klokka 21.
Rommet var rent og pent.

Dato for oppholdet: desember 2018
Takk, mhansolav
Yvonne T, Manager på Thon Hotel Triaden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Hei,

Tusen takk for en flott tilbakemelding!

Vi gjør det vi kan for å være tilgjengelig for våre gjester hele tiden og vi skal definitivt jobbe med dette fremover.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 6. november 2018

Fine rom, god service kjøpesenter for de som vil handle, jeg var selv på kurs i nabolaget så denne gange var ikke kjøpesenter aktuelt for meg. Ingenting negativt om dette hotellet. Flotte rom og veldig god frokost. Savner å få muligheten til å få kjøpt noe kveldsmat.

Takk, Anniken Y
TriadenManagement, General Manager på Thon Hotel Triaden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Takk for din hyggelige tilbakemelding etter ditt opphold hos oss på Thon Hotel Triaden. Velkommen tilbake!

Linda Bø, Direktør

Anmeldt 17. oktober 2018 via mobile enheter

Hadde en natt på Thon hotell Triaden. Pent rom og gode senger. Hyggelig resepsjonenist ved innsjekk og en helt fantastisk frokost dere kan være stolte av. Hyggelig når kokken går rundt å snakker med gjestene
Det som trakk ned var altfor dårlig toalettpapir som smuldret opp ved bruk, en nattevakt som satt på disken og kikke på sin mobil i stedet for å vie sin tid til sine gjester når vi kom inn(vi hadde rom 335 ) så var fin utsikt ned til disken fra rommet... Dårlig luft og varmt på rommet. Kunne godt vært bedre lydisolering ned til lobbyen. Vil tro det oppleves mye støy om det er mange der nede for gjestene som ligger på rom. Såpe dispensere i dusjen er limt veldig skrift på. Men alt i alt et veldig hyggelig opphold

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, idabeislands
TriadenManagement, General Manager på Thon Hotel Triaden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2018

Takk for din tilbakemelding. Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss!

Mvh Linda Bø, Direktør

Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Forholdsvis store rom som er rene og pene.
Veldig bfhagelig seng.
Personal i resepsjon kunne vært mere imøtekommende!
Frokost fikk jeg ikke tid til å spise siden jeg måtte dra før de åpnet for den 06.30

Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 663torev
TriadenManagement, General Manager på Thon Hotel Triaden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018

Takk for din tilbakemelding. Velkommen tilbake til oss!

Thon Hotel Triaden
Linda Bø
Direktør

Anmeldt 24. september 2018

En stund siden siste besøk, og her har det skjedd ting. Nyoppusset og med en helt annen feeling på service og atmosfære. Nydelig frokostbuffè og svært hyggelig betjening.
Da er det bare å holde nivået oppe.En negativ ting; det var dårlig avløp på bad; et kjent problem på hotell.

• Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
Takk, DogOnSnail
TriadenManagement, General Manager på Thon Hotel Triaden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2018

Takk for din hyggelige tilbakemelding etter ditt opphold her på Thon Hotel Triaden. Velkommen tilbake til oss!

Linda Bø, Direktør