Hotels.com
Travelocity
eDreams
Se alle 14 tilbud
Anmeldt 3. august 2020

Rommene var fine, men vi hadde vindu ut mot en plass med gravemaskiner som stod og bråkte HELE dagen og startet kl 04:00
om morgenen. Betjeningen virket konstant negative og ikke særlig villige til å hjelpe.

Takk, V896PTjuliew
Anmeldt 5. februar 2020 via mobile enheter

Hotellet fremstår utvendig som slitent og kunne trengt en oppussning. Innvendig i ganger og lobby er det veldig rent og ryddig. Fremstår som nylig oppusset.
Rommene er veldig bra, men noe dårlig standar på bad. Hadde rom med vindu inn mot lobbyen og dette forårsaker en del støy fra gjester. Ved mitt opphold kunne det også merkes en lukt i trappeoppgang som minte om råttent kjøtt.

Frokost
Frokosttilbudet er veldig bra og det er aldri noe det er tomt for. Servitørene er hyppig borte for å rydder og det er alltid rent på bordene.

Rengjøring
Rengjøringen på mitt rom virker veldig bra i forhold til andre hoteller jeg har vært på. Lager alltid også en brettekant på toalettpapiret, noe som er en hyggelig gest når man kommer tilbake til rommet.

Parkering. Det er bra med parkering og man får gratis parkering om man kontakter resepsjon. Parkeringsbilett har blitt elektronisk så man slipper å vende tilbake til bilen for å legge igjen bilett.

Alt i alt veldig fornøyd med triaden som hotell

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, martinbakken
Yvonne Thorbjørnsen, Other på Thon Hotel Triaden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. februar 2020

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en flott tilbakemelding :)
Vi har tatt til oss de punkter du nevner ovenfor og sørger for å melde fra til aktuelle avdelinger.

Fint å se at frokosten falt i smak! Håper å kunne ønske deg velkommen tilbake.

Anmeldt 29. januar 2020

Litt kjedelig på utsiden, men stort og fint når man kommer inn. Var bare så vidt innom og sov, men fikk et godt inntrykk av rom og spisesal. Bra str på rommet, god seng, rent og pent. Servicevennlig personale de jeg møtte.

Dato for oppholdet: januar 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Erik B

Hei Erik,

Tusen takk for en kjempeflott tilbakemelding. Det setter vi stor pris på :)
Ønsker deg velkommen igjen!

Anmeldt 15. januar 2020

Nok et fantastisk opphold på dette hotellet. Personalet yter svært god service og har alltid et smil på lur. Frokosten er helt fantastisk og er en god start på dagen. Rommet var rent og lyst. Å besøke dette hotellet er like kjekt hver eneste gang. Tusen takk for et godt opphold :)

Dato for oppholdet: januar 2020
Takk, Truls T
Yvonne T, Front Office Manager på Thon Hotel Triaden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2020

Hei Truls,

Det er så hyggelig å se at du kommer tilbake til oss. Vi setter stor pris på den fantastiske tilbakemeldingen.
Vi sørger for å videreformidle dette i alle avdelinger og håper på å se deg igjen snart. Du er hjertelig velkommen!

Anmeldt 10. desember 2019

Hotellet er rent og pent, gode senger. Selv om dette ligger i Lørenskog, er det for så vidt sentralt, da det er utrolig gode bussforbindelser. Hyggelig betjening oig en fantastisk god frokost. Hotellet ligger i et kjlpesenter, som er greit for da dan en oppleve andre ting også. Egon har restauirang i kjøpesenteret, men god mat. Hotellet har flott gratis parkering.

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, geir-norge
Yvonne T, Front Office Manager på Thon Hotel Triaden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2019

Hei,

Tusen takk for en kjempeflott tilbakemelding! Det setter vi enormt stor pris på :) Det er godt å se at frokosten falt i smak. Håper å kunne ønske deg velkommen tilbake en gang!