Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og god service - anbefales”
Anmeldelse av Il Cavaliere

Il Cavaliere
Vurdert som nr. 7 av 14 Restauranter i Pernera
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 18
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Reservater
Anmeldt 10. august 2018

På denne restauranten var vi flere ganger under vår ferie. God og smakfull mat, spiste ulike retter. Rimelig mat i forhold til kvaliteten. Hyggelig bemanning og god service. Maten kom raskt.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, albertineopd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ilcavaliere1, Owner på Il Cavaliere, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mai 2019
Google-oversetting

Thank you for taking time to review our restaurant. We are pleased that you enjoyed your meal and that you dined with us several times finding the staff and food to be good

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (241)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 241 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Fresh og god mat, personlig service og hyggelig atomsfære. Gode pastaretter og minsten mener burgeren er byens beste. Veldig godt fornøyde, store og små!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Trapesdanseren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ilcavaliere1, Owner på Il Cavaliere, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mai 2019
Google-oversetting

Thank you for taking time to write your review. We are pleased you enjoyed your pastas and burger.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2017 via mobile enheter

Vi var desverre bare her en gang
Meget hyggelig betjening og god mat
De har også iskrembar på andre siden av veien som barna hadde det storveis på
Vi kommer tilbake neste år

Dato for besøk: juli 2017
Takk, gulvleggern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ilcavaliere1, Owner på Il Cavaliere, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2017
Google-oversetting

Thank you for taking the time to write a positive review. We are pleased you enjoyed your food and found the staff friendly. It is also good to know your children enjoyed our freshly made icecream. We look forward to welcoming you back next year.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2017 via mobile enheter

Spiste gratinert pasta, supergodt. Kjøkkenet gjorde en feil med dessert-bestillingen, barnet fikk ikke voksen-is som bestilt, men barneporsjon. Da trakk de likesågodt is-summen fra regninga når vi sa ifra. I tillegg sa de "sorry for the icecream" til barnet da vi gikk. Hyggelig betjening og maten rimelig i pris. Vært i Pernera 4 ganger, og alle gangene har vi spist her. Kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, 739gryl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ilcavaliere1, Owner på Il Cavaliere, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2017
Google-oversetting

Thank you for giving us such an excellent rating. We are pleased that we were able to resolve the mistake we made with the desert and that you continue to be happy with the food and service. We look forward to welcoming you back when next you visit Pernera.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2016

Vi spiste lunsj her 2 ganger, pasta og pizza begge gangene.
Pastaen var kjempegod. Men pizzaen, som ble bestilt glutenfri pga allergier, var elendig! Det var den hardeste bunnen jeg noen gang har spist. Hun som spiste den skal være glad ikke tennene knakk.
Rolig atmosfære i lokalet, og helt grei service.

Dato for besøk: juni 2016
Takk, Jan G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ilcavaliere1, Owner på Il Cavaliere, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2016
Google-oversetting

Thank you for taking the time to write your review. We are pleased that you enjoyed your pastas but are sorry that you did not enjoy your gluten free pizza. If you had told us at the time we would have been happy to change it. Gluten free products tend to be crisper as they do not have the elasticity which gluten gives to the flour to make the bread base softer. We are glad you liked the service and atmosphere.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Il Cavaliere, så også på

Pernera, Famagusta District
Pernera, Famagusta District
 
Pernera, Famagusta District
 

Har du vært i Il Cavaliere? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din