Bjørnen har en gudsbenådet beliggenhet like ved hovedferdselsåren Dokka - Gjøvik og mulig det har blitt en sovepute for stedet for virker som om de har litt å gå på.
Konseptet er vel litt tradisjonell veikro, vel og bra, men stedet framstår som litt slitent. Utvalget av mat derimot er slett ikke verst. Vårt turfølge på fire valgte to fiskreretter og to kyllingretter denne solfylte juliettermiddagen hvor vi ganske sjølsagt valgte en skyggefull og behagelig (hvis en ser bort ifra de slitsomt røykende gjestene ved nabobordene) uteplass.
Maten kom raskt og effektivt på bordet. Kyllingsalaten var grei nok, men litt typisk hyllevare. Kyllinglårene framsto ganske kjedelige med lite smakfulle poteter.. Rødspetta hadde antakelig kokken glemt igjen i panna for den var nærmest brent og servert med en dvask pommes frittes, men med frisk, fin revet gulrot. Den andre fiskeretten derimot,,stekt ørret kom bedre ut da den var fyldig og saftig. Pluss ellers for at alle posisjoner var rikholdige.
Prisverdig var det vel helt greit og pluss for gratis kaffe i store krus. Servicen var også hyggelig og det unge personalet anstrengte seg for at vi skulle ha det bra. Bare synd ikke matleveransen helt sto i stil.