Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Stein Olav R
Bodø, Norge
Anmeldelse av Manshausen Island
5,0 av 5 boblerAnmeldt 2. aug. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alfonso Petrirena, OtherManshausen Island, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. sep. 2020
Thank you for taking the time to write about us :)
The Manshausen team.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 2 995
  • Hotels.com
    kr 2 995
  • Priceline
35.0 km fra Manshausen Island
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Hotels.com
  • Official Site
    kr 1 425
  • Expedia.com
    kr 1 950
36.9 km fra Manshausen Island
Gratis parkering
Utsikt mot Lofothavet
kr 2 919
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 919
42.3 km fra Manshausen Island
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 2 275
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 275
  • Priceline
42.7 km fra Manshausen Island
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Fast hotell Henningsvær
kr 1 346
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 346
  • Lol.travel
42.9 km fra Manshausen Island
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
57.5 km fra Manshausen Island
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
63.3 km fra Manshausen Island
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
45.1 km fra Manshausen Island
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
64.0 km fra Manshausen Island
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Mannshausen-øyen
Anmeldelser (49)
Filtrer anmeldelser
49 resultater
Vurdering fra reisende
43
4
0
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
43
4
0
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 49 anmeldelser
Anmeldt 25. juni 2020

Vi hadde et veldig hyggelig opphold. Stian og Caroline var det perfekte vertskap. Stian var alltid tilstede med gode råd, med transport og med utstyr. Alle som jobbet der var veldig imøtekommende og blide. Vi hadde flotte turer til Sørskottinden, Resshola, fisking og kajaktur. 4 netter var perfekt lengde på opphold. Takk også til kokken Anthony for veldig god mat. Også godt for vår vegetariske datter. Her var det ingenting å sette fingeren på.

Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, Henriette A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alfonso Petrirena, Other på Manshausen Island, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2020
Google-oversetting

Thank you for your review, surely all staff are happy to hear it !
The Manshausen team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2019

Takk for supert opphold, imøtekommenhet og service. Vi fikk oppleve sol, blank sjø, topptur og spektakulær utsikt og siste dag heftig vind og plaskende regn. Stedet har lagt godt til rette med uteplasser, stamp og badstu. Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, HildeMann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alf-Manshausen, Reservation manager på Manshausen Island, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2019
Google-oversetting

Thank you very much for your review, and very glad that you had such a good time !

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mai 2019 via mobile enheter

En perfekt plass for å finne ro i sjelen! Vi tok badstu, badet i kulpen, leide dobbelkajakk og padlet tur både på dagen og ved solnedgang. Frokosten var kjempegod med nybakt surdeigsbrød, deilig eggerøre, røkt laks, gode oster, rabarbrasaft mm Spiste treretters middag en kveld, som også var bra.
De ansatte var hyggelige og hjelpsomme!:) Dyrt sted, men synes det var verdt det!

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, sisselq
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Etter en uke i telt med familien skulle familien slappe av på Manshausen med ro og sjøutsikt. Sjøhytta vi leide het Nordpolen. Det var en ren tilfeldighet at vi valgte denne hytta. Denne hadde utsikt over brygga og mot lofotveggen. Utsikten var preget av båttrafikk frem og tilbake til Nordskot. Anbefaler derfor ikke denne hytta da det var stor trafikk av nye gjester. Alle i familien gledet seg til å sitte i badestamp, men den var bortbestilt denne dagen til et privat lag på 4 besøkende. De hadde et salgs utkledningslag som ikke passet inn på øya. Fin badekulp, men ble ikke helt passende å bruke denne så mye som man ønsket da stampen i tilknytning var bortbestilt til privat lag.
De som jobber på øya tar mye plass og ser mer ut som de er på folkehøyskole enn på jobb. De tar mye plass i fellesarealene og er tilsynelatende helt rolleløse så man skjønner ikke helt hvem man skal ta kontakt med for betaling og spørsmål. De tok bordene i spisestuen etter middag og frokost og rigget seg til med PCer etc. De ansatte gikk også ut og inn under måltider, forsynte seg med kaffe etc. Fikk nesten litt følelse av at vi hadde tatt plassen deres. De går også i privat tøy så det er vanskelig å skille mellom de som er på jobb med de som eventuelt har fri. Alt i alt synes jeg at ca 7.000,- for under et døgn på øya inkl middag var litt i drøyeste laget da vi ikke fikk benytte alle fasilitetene. De kan alt i alt strekke seg litt lenger. Service kan de øve litt på. Jeg måtte avbryte de ansatte midt i en samtale på spisestuen for å få betale. Var ingen som la merke til meg da jeg kom inn, virket som jeg forstyrret dem da jeg skulle betale. Finnes helt sikkert andre perler i nord som er mer verdt et besøk.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
4  Takk, norabro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alf-Manshausen, Daglig leder på Manshausen Island, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2018

Hei Nora

Beklager du har hatt en dårlig opplevelse her på Manshausen og dine forventinger ikke ble møtt. Bildet du beskriver av oss på Manshausen kan jeg ikke genkjenne. Vi bruker mye energi og tid på å gjør vår gjester tilpasse og forsøker å ha en avslappet stemning her med god forbindelse mellom oss og gjestene. Dette høres ut som det ikke har vært optimalt når dere var her. Misforståelser kan oppstå og vi kan tolke feil på hverandre. Jeg har notert meg flere punkter fra det du skriver og vil sikre meg femover dette ikke vil skje.
Vi har nettopp åpnet 3 nye hytter og går gennem en tilpasninsperiode. Vi har bla. fokus på å bygge en mer flytebrygge og ferdigstille dammen med sandstrand og ny stamp.

Takk for din anmeldelse, bra du sir i fra, når noe ikke er som forventet. Eneste metode vi kan bli bedre her på Manshausen.

mvh.
Jesper Hansen
Vert på Manshausen


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. april 2018 via mobile enheter

Vi var her en helg i midten av april og storkoste oss. Nydelig arkitektur og natur. Veldig hyggelig vertskap! God frokost med hjemmelaget surdeigsbrød. Perfekt sted for å koble av og bare nyte de flotte omgivelsene.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, grol888
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alf-Manshausen, Manager på Manshausen Island, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018

Tusen takk for besøket!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser