Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales!”
Anmeldelse av Havna kafe

Havna kafe
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Mausund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Sjarmerende familebedrift med trivelig betjening og god mat!
Sikre deg en plass i havna tidlig og besøk Havna kafe. Saltfiskball anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Åge S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 11 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Liten men meget koselig kafe med norsk tradisjonsmat og meget hyggelig betjening. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: august 2018
Takk, 143sveinh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Sjarmerande kafé! God stemning! Litt forskjellig på menyen. Vi koste oss med litt god drikke, i god som og havluft!

Dato for besøk: august 2018
Takk, grihei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2018

Et av flere spisesteder i Øyrekka i Frøya kommune i Trøndelag.
Ta en øyhopping og du får en flott opplevelse

Dato for besøk: september 2017
Takk, Agnes W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2017 via mobile enheter

På Havna møtes du av en betjening som gir deg en varm velkomst. Menyen er variert, og du kan spise en smårett eller hovedrett. Og de har masse ulike kaker, og nystekte vafler. Ligger strategisk plassert i forhold til kollektiv transport, samt at de har egen kai for båtfolk. Solrik uteservering og en populær plass. Her har jeg vært mange ganger, og har prøvd flere av rettene på menyen. Jeg har ingen betenkeligheter med å anbefale dette til dagsturister som stikker innom Mausund ❤️

Dato for besøk: juli 2017
Takk, nikujaki
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Havna kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din