Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Travelocity
Hotels.com
Orbitz.com
Booking.com
eDreams
Se alle 8 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (28)
Filtrer anmeldelser
28 resultater
Vurdering fra reisende
20
5
1
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
20
5
1
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 28 anmeldelser
Anmeldt 28. september 2020 via mobile enheter

Vennesla vin og viseklubb skulle på tur, og hadde sjekket flere plasser, men havnet på Eikerapen. En av hovedgrunnene til valget, var at det ikke skulle være noe i nærheten som spredde folk utover andre steder, så dette ble perfekt. Vi koste oss 2 kvelder med sang , vin og mat. Hyggelig betjening, maten også god, men litt å gå på. Men som nevnt ,vårt formål var et totalønske om å pleie klubbens medlemmer, og da var stedet helt perfekt og anbefales på det aller varmeste. Rommene og sovekvaliteten var i stjerneklasse, og inkludert i noen av fellesrommene kunne man oppleve historien for stedet tilbake til 1904. I tillegg var det historie også på utearealene.
Så skal ditt lag eller forening på tur er det bare å slå til.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med venner
3  Takk, Laksefiskeren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Overraskende og kjekt besøk. God nat, godt utvalg, glimrende service. En flott opplevelse. I tillegg fikk ungene og ungdommene barnepris. Meget god valutta for pengene. Virkelig vel verdt et besøk. Flotte omgivelser.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 338clausr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2020 via mobile enheter

Flott sted og lokasjon for julebord for jobb. Vi var 30 stk på helgebesøk og likte veldig god mat, service, hotellet og lokasjoner.

Gode muligheter for å ha utendørs arrangementer også med aktiviteter som gjennomføres av et lokalt event byrå.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, olefalkh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2019

Jeg hadde aldri hørt om stedet, men kom til Eikerapen gjestegård i forb. med Ljådagane 2019. Det som møtte oss var et nydelig sted: - både hotellet og landskapet det lå i. I resepsjonen møtte vi en hyggelig mann ( skulle vise seg å være eieren) Han ønsket oss velkommen og utleverte romnøkkel. Rommet var veldig bra. Nydelig utsikt, stort bad, rent og fint. Middagen om kvelden var nydelig ørret fra nærområdet.
Sengene /madrassen var kjempegode. Frokosten inneholdt alt vi behøvde. Flere av stuene var fra det gamle og var nydelig restaurert. Utvendig var det låve og bakstehus, alt sammen fantasifullt innredet og som ga stedet en hyggelig og imøtekommende atmosfære.

Et nydelig sted og opphold som kan anbefales!

Romtips: Rom som vender ut mot vannet.
Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, sigfred2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2019 via mobile enheter

Vi skulle bare ta en kort overnattingstur på MC’n og fant dette hotellet via Booking. Men vi booket direkte, så sparte hotellet de pengene.
Overraskelsen var stor når vi svingte ned til hotellet fra «hovedveien», ser nesten ut som et gammelt vestlandsk «dragestil-hotell» men det er bare 2 år gammelt.
Fint rom med plass til MC-kjøreutstyr, balkong også, men det var kaldt ute så vi satt ikke der.
middag på kvelden var en helt enkel og grei buffet, men vi kunne også få en a-la carte rett. Vi valgte buffet.
Frokosten var også grei og enkel, med det nødvendigste.
Personalet er hyggelig og oppmerksomme.
Vi traff også et par tyske motorsyklister, som gjennom deres reisearrangør havnet på Eikerapen og de var svært fornøyd.

Et bra alternativ for turkjøring i indre strøk av denne regionen i Norge.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, SveinJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser